Utánajárunk az étkezéssel kapcsolatos összes kérdésnek: hogyan keletkezik az a fájdalom, melyet a hirtelen fogyasztott fagylalt okoz? Igaz az 5 másodperces szabály? Vagyis: ha 5 másodpercen belül felvesszük a földre pottyantott ételt, még megehetjük? Elmulasztja az émelygést a gyömbér? Miért lesz néha száraz, fakó, ronda és rossz ízű a fagyasztóból kivett hús? Hogyan aprítható könnyezés nélkül a hagyma? Vajon veszélyes az egészségre, ha a csipsszel duplán kanalazunk a mártásból? Miért szeretik sokan az ízlelőbimbó-gyilkos módra csípős salsa mártást?
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
feketevipera
2011 nov. 05. - 20:45:50
A franc se gondolta volna, hogy még a végén reklámot csinálok a mûsornak. :)
"Ismeretterjesztõ"? A lóf*szt! Amolyan félbulváros jópofizás, mint a TV2-n a Magellán, csak még nagyobb csinnadrattával. Egy részt kíváncsiságból megnéztem belõle, de annyi elég is volt, a gyerekek még talán élvezhetik az efféle tálalásmódot.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások