Fantom harcosok

Bakancslistához adom
Phantom Raiders
fülöp-szigeteki-amerikai akciófilm, 90 perc, 1988

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Vietnám párás, trópusi őserdeinek mélyén William Marshall ezredes, az amerikai zöldsapkás kommandó egység vezetője vietkong terroristákat képez ki. Egy arra kóborló fényképész ráakad az eldugott táborra, és fotózni kezd. Elfogják és kivégzik, de a filmtekercs kijut Vietnámból, egyenesen a CIA ügynöke, Carl Adams kezébe. Adams az ügy kivizsgálása érdekében egy elit kommandót hoz létre. A kiképzés után modern és ősi fegyverekkel felszerelve, az elit kommandó FANTOMHARCOSAI elindulnak Vietnámba?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
uberwitcher 2012 jan. 14. - 07:35:59 Előzmény feketevipera
C kategória? :) Sztem inkább Zs.

A régi VHS-es, Szív TV-s idõk tucat akciófilmjeire emlékeztet.

Még Chuck Norris se volt akkora májer, mint ennek a fõszereplõi: kb fél órát néztem belõle, azalatt 150-200 ellenséget lõttek le tárazás nélkül, csípõbõl leadott sorozatokkal. :) Nah mindegy, a mûsoridõt kitölteni épp jó volt.
feketevipera 2011 nov. 16. - 21:29:36
Éppen a Hálózat Tv mûsorára való produkció, a szokásos lövöldözõs, sablonos, legjobb esetben is csak C kategóriás "mûalkotás". Elég csak belepillantani, már el is megy a nézõ kedve, nálam legalábbis ez volt a helyzet. Nem is igazán tudnám ajánlani senkinek, legfeljebb azoknak, akik fanatikusan rajonganak az efféle "remekmûvekért".