Fél kettő

Értékelés:

127 szavazatból
Szerinted?

Fél Kettő című magazinműsor - pontban fél kettőkor, színes, meghökkentő vagy épp elgondolkodtató történetekkel. Minden szóba kerül, amit Önök előző este láttak, hallottak, vagy amit aznap estére várnak. Kiderül, miről beszélnek a fodrászatban, a munkahelyen, vagy otthon a konyhában.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
csikosi 2011 okt. 28. - 13:34:04 1/10 Előzmény robicsek2
A fenyõfa alatt könnyû
offtopic
robicsek2 2011 szept. 29. - 14:16:48
Na meg Szandi is még mindig nagyon csini!
offtopic
robicsek2 2011 szept. 29. - 13:49:20
Bencze Ilona-nak nagyon szexi hangja van! És ö maga is nagyon szépen karban van még tartva.
offtopic
robicsek2 2011 szept. 09. - 13:54:27
Kolosikám eléggé kopaszodsz, csak nem Kemoterápiáta jársz ?
Úgy látszik sokan küldtek már el téged a halál faxára :)
Ezt a Hermant is elküldhetnék.

Mellesleg gusztustalan az új dizájn!!!!

Remélem aki majd a fürdõszobában kamatyolnak azok majd fennakadnak a rézcsöveken :) :PP
NA itt a sok suttyó is. de jó bezárni ide õket is aztán bumm.
1/10
offtopic
csikosi 2011 júl. 27. - 15:04:50 1/10 Előzmény Agnesmagnes
Már bocsáss meg, de kinem S......le, hogy Amy Winehouse milyen betegségekkel küzdött és miért halt meg.
Annyira nem volt népszerû.
Agnesmagnes 2011 júl. 02. - 04:06:09
A magyar listán nem szerepelnek,de az angol Wikipédiában igen..Amy Winehouse-zal egy cipõben járó bipoláris zavar hírességek még:

Richard Dreyfuss,Paul Gascoigne,Mel Gibson,Graham Greene,Otto Klemperer,Jack London,Burgess Meredith,Emma Parker Bowles (Camilla lánya),Jaco Pastorius,Jackson Pollock,Nina Simone,Margaret Trudeau,Brian Wilson,Catherine Zeta-Jones

Meglepõ volt olvasni a magyar listán Sting és Jean Claude Van Damme nevét,vagy akár nagy költõnk,Petõfi Sándorét,de érdekes volt Frank Sinatra és Ben Stiller illetve a matematikus Isaac Newton is.
Agnesmagnes 2011 júl. 02. - 03:25:05
Újra én..:) Az Amy Winehouse betegségével kapcsolatos linkek nem mûködnek az elõzõ hozzászólásomban,lévén félregépeltem õket..:/..akiket érdekel,itt vannak (most már remélem:) helyesen:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bipoláris_zavar

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bipoláris_zavarban_szenvedõk_listája

Jó egészséget kívánok mindenkinek!Mert az a legfontosabb!!!
Agnesmagnes 2011 júl. 02. - 03:08:57
A Zacher 'Toxidoki':) Gáborral készült interjúhoz azért annyit hozzáfûznék,hogy Amy Winehouse nemcsak drogos és alkoholista,hanem klinikailag diagnosztizált bipoláris zavarban azaz mániás depresszióban is szenved,de kezeltetni nem hajlandó magát.
Errõl a betegségrõl itt olvashatsz:

http://hu.wikipedia.hu/wiki/Bipoláris_zavar

A bipoláris zavarral kéz a kézben jár a kreatív hajlam és zsenialitás..elég csak megtekinteni a betegségben szenvedõ híres emberek listáját:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bipoláris_zavarban_szenvedõk_listaja

Az énekesnõ esetében tehát az 'alapbetegsége' játssza a legfõbb szerepet az alkohol és drogfogyasztásában és nem csak a népszerûség terhével együtt járó stressz..

A leszokáshoz nagy akarat kell,de talán a legnagyobb akarat mégis ahhoz kell,hogy valaki NE szokjon rá..leírom,hátha tudok vele segíteni valakinek..
Van egy ismerõsöm,aki ugyanebben a betegségben szenved.Rajta múlt,hogy nem indult el a lejtõn.Heti 1 pohárka..így ment ez egy darabig mindig ugyanazon a hétvégi napon /nem mellesleg gyógyszereket szed a betegségére/,míg el nem kezdte kívánni gyakrabban..és akkor felismerte,hogy ez hova vezethet,hiszen a testvére szenvedélybetegsége folytán leépült és egy otthonban él 42 évesen..az édesanyja pedig szintén csak alkohollal bírta ki a GYES-t abban a 3 évben,amíg otthon volt vele..:( Van hajlama..
Intelligencia és borzasztó nagy akarat kell hozzá,hogy valaki ellent tudjon állni olyan szereknek,amik a szorongását csökkentik,mert a gyógyszerei már csak egy bizonyos pontig segítik,lévén évek óta szedi õket.(Emelni kellene az adagjukon,de az csak a depressziós szakaszt mélyítené és így is állandóan letargikus,fáradt.)Nagyon kívánja,mégsem teszi meg.Tudni kell,hogy nehéz körülmények között nagyon magányosan,betegként a kevéske kis segélyébõl egyedül tengõdik már évek óta állandó munka és a továbblépés reménye nélkül..mégsem teszi.Tudom.Nagyon tisztelem érte.
Ugyanõ a cigarettával is így volt..2-3 éve a reggeli kávéja mellé mindennap elszívott egy szállal..egyik napról a másikra letette.Aztán elkezdte újra kívánni.Meg tudta állni,hogy ne kezdje el újra..pedig tudom,érzem,hogy mennyire erõsen szorong és milyen nehéz is lehet(ett) ez neki.
Az érdekessége még az a történetnek,hogy kamaszkorában is pont ugyanezt élte át az alkohollal és a cigarettával kapcsolatban (akkor többet ivott és cigizett,mint a késõbbi esetben),és akkor is le tudott róluk mondani,méghozzá a saját akaratából akkor is..tehát nem elõször van már ez az életében.

Akiben a viharvert,sok-sok nehéz év után is ennyi akaraterõ,hit és remény van,aki ennyiszer felállt már tök egyedül az megérdemli a boldogságot,a normális emberhez méltó életet,a nyugalmat,a törõdést,a figyelmet és a szeretetet.
Talán Amy-nek is ezekbõl lenne többre szüksége..

A következõ képeket érdemes megnézni..egy amerikai rendõrségi nyilvántartásból származnak,olyan drogfüggõkrõl,akikrõl (évekkel) késõbb megint képet kellett készíteni..döbbenetes leépülések..

http://slightlywarped.com/crapfactory/curiosities/2011/june/drugs_and_mugs.htm

A legutolsó hölgyre felhívnám a figyelmet..így lesz egy értelmes,intelligens tekintetû nõbõl 7 év drogozás után torz,visszataszító zombi..:(
Nagyon szomorú honnan hova jutottak ezek az emberek..elrettentésnek szánom,hátha valakit ez (is) megállít.
napraforgó 2011 jún. 02. - 14:11:20
Úristen! Ki ez a rémes pösze bemondónõ? Nem tudnak találni egy olyat, akinek nincs beszédhibája?

Már többször hallottam olyan bemondónõket - különbözõ csatornákon, akiket élbõl logopédushoz küldenék. Nem is tudom, hogy kerülhettek képernyõre? Csak nem vízszintesen harcolták ki maguknak ez a jogot???
Tibag05 2011 ápr. 04. - 14:12:55
MOST NÉZEM A BALÓ JULIT!
látnotok kéne! mintha a szájpadlása felé varrva, befelé lenne felpumpálva a felsõ ajka, eltakarva a felsõ fogsorát, felette feszes duzzanattal, eltüntetve a mimikai ráncát. Az egész arca ki feszesre párnázva az egész arca.
RÉMES!!
1/10
offtopic
csikosi 2011 febr. 03. - 13:56:05 1/10
EZ AZ EGÉSZ VEGETÁRIUSSÁG MARHASÁG EZ BIZTOS.
Utánna nem fizikai problémák lehetnek meg , nanem el kezd a sok tésztától és egyéb dolgok miatt nõl a seggünk.
Berzenke 2010 dec. 01. - 12:18:02
Érdektelen, közhelyes riportok, meg összevágott és ismételt Fókusz, Házon kívül, meg XXI. százados mûsorrészletek.
ChaNel '09 2010 szept. 10. - 14:00:54
Most megnyugodtam. Különbözõek vagyunk, mindannyian másképp reagálunk rá, de akárhányszor meghallottam ezt a 2012-es témát görcsbe rándult a gyomrom (de komolyan).
Az embernek nincs elég baja, úgymond megpróbáljuk túlélni a mindennapokat is, de akkor még jönnek ezzel a hülyeséggel..
robicsek2 2010 szept. 02. - 14:25:28
Ez a jézus szenvedését álélö dolog is hülyeség, Isten miért akarná hogy szenvedjenek.
Szerintem ezek Fanatikus emberek.
robicsek2 2010 szept. 02. - 14:21:39
Tiszta kamu ez a Stimgma téma. Mármint a Kisgyerek seggén. Röhej.!! Nekem meg a hasamon van egy kereszt :)))))) A hájtol meg a szörtöl :PP Úgy birom az ilyen hülyeséget minek kell összehozni a kereszénységgel. Ennek semmi köze hozzá .
Nem birom az ilyesmit.
Perika8888 2010 aug. 31. - 13:07:00
...mint tudósító... (elirás volt)
Perika8888 2010 aug. 31. - 13:06:25
És sajnos, gyakran elõfordul az esti Hiradóban, min tudósító - és nálam ekkor lép mûködésbe a távirányító, mert ott is dadog, és a lényegrõl, amire valójában kíváncsi lenne a nézõ, nem mond semmit. Tehát: nemcsak dadog, makog, de fogalmazni sem tud. Pedig lennének nála százszor különbek, akik megállnák a helyüket mûsorvezetõként, csak nem férnek a húsos fazékhoz, mert nincs jó összeköttetésük.
Perika8888 2010 aug. 31. - 13:03:12 Előzmény Mikul
Azért, mert a D. Tóth Kriszta öccse és nyalni kell már az öccse s*ggét is.
Mikul 2010 aug. 18. - 14:07:07
Nem értem mért nem bírják eltávolítani onnét a d.tóth gyereket csak makog nem bír bemondani sem :-)
Kimber 2010 aug. 03. - 13:25:38 Előzmény Anonymusz88
Az nem haj, hanem HALI:))
Összes hozzászólás