Felséges karácsony

Bakancslistához adom
A Royal Christmas Ball
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 86 perc, 2017

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Egy kis kelet-európai ország királya karácsony előtt Los Angelesbe érkezik, ahol az államügyek mellett arra is szakít időt, hogy találkozzon egyetemi szerelmével. Hamarosan kiderül azonban, hogy az uralkodót és a mérnöknőt nemcsak a régi emlékek kötik össze.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Veranda 2021 nov. 14. - 01:27:47 1/10
Nagyon gagyi, rendkívül gyenge színészekkel. A szétplasztikázott fejű, vézna, göthös főszereplőnő a görnyedt testtartásával kifejezetten szerencsétlen.
3/10
P@nni 2021 máj. 16. - 15:52:41 3/10
Nagyon szeretem a karácsonyi filmeket, de ez elég gagyicska lett. :( A szereplők nagy része pedig számomra nagyon ellenszenves (volt). :(
2/10
Rojita 2019 nov. 19. - 15:09:15 2/10
A ffi főszereplő volt német (Rodemacher), de a romantikus filmhez nem volt elég jóképű, - jóindulattal markánsnak mondanám. Igaz, a volt egyetemi barátnő (16 éves gyerekkel rendelkező anyuka) arca merev, 30 évesre plasztikázott arcú "szépség". Mellettük a Lilit játszó Haley Pullos helyes, természetes fiatal lány.
Nem tetszett, h Kaliforniát választották a karácsonykor játszódó történet helyszínének. Számunkra a karácsonyi hangulathoz hószállingózás, szánkózás, hóember, korcsolyázás és karácsonyi énekek kellenek.
Nem tudom, h a forgatókönyv, vagy a színészek voltak a rosszabbak. Az egész nagyon erőltetett. Természetesen, az intrikus szerepre egy külföldi (horvát) színészt választottak, bár aztán a forgatókönyv nem tisztázza teljesen a sorsát. Szintén az alkotók hibája, h Kelet-Európába helyezték a képzeletbeli Baltamiát és átsiklottak azon a tényen, h ebben a földrajzi régióban több, mint 70 éve nincs királyság. Legalábbis egyenlőre.
Rossz film, esetleg, 10-12 éves kislányoknak ajánlom.
sadrok 2018 dec. 26. - 22:28:56
Ha nincs kiírva, h amerikai film, biztosan németnek gondolom.... tőlük láttam mostanában hasonlóan gyengécske romantikus filmet. A téma nem lenne rossz, de ... amilyen filmet csináltak belőle.... kár
Az én felhasználónevem 2018 dec. 26. - 04:52:22
Egy kis kelet-európai ország királya karácsony előtt Los Angeles-be érkezik, ahol az államügyek mellett arra is szakít időt, hogy találkozzon egyetemi szerelmével. Hamarosan kiderül azonban, hogy az uralkodót és a mérnöknőt nemcsak a régi emlékek kötik össze.