Filmbarát

Bakancslistához adom
Man in the Chair
amerikai vígjáték, 107 perc, 2007

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Cameron, a Los Angelesben élő tinédzser rajong a moziért. Arról álmodozik, hogy egyszer majd ő is filmet fog forgatni. A fiúnak kevés a barátja, ráadásul a gazdag osztálytársa, Brett állandóan megkeseríti az életét. Az egyik filmiskola versenyt hirdet fiatal filmkészítők számára. Cameron tele van ötlettel, de nincs pénze és megfelelő eszköze. Egyik nap megismerkedik Flash Maddennel, a legendás Orson Welles egykori munkatársával, illetve rajta keresztül a régi filmesek öregek otthonának néhány lakójával. Flash és barátai segítenek a tehetséges Cameronnak, hogy valóra váltsa álmát.

Stáblista:

Szereplők

Mickey Hopkins
Taylor Moss
Murphy White

Hozzászólások

Szerinted?
FecskeDavid 2010 szept. 17. - 17:42:51
banyek, legközelebb írd ki hogy Spoiler :D
10/10
6Réka1 2010 jún. 20. - 18:30:53 10/10
Nekem nagyon tetszett a film. Fõleg azért, mert engem is érdekelnek az ilyen filmes dolgok. És ez a vígjáték szerintem csak ilyen port.hu-s elírás, mert már láttam itt olyat, hogy egy 16-os filmhez azt írták, hogy korhatár nélküli. Na mindegy... A film tetszett, jó volt, hogy Flash ilyen humoros volt. Csak dobott a filmen. ***SPOILER***És ugye az elején szerintem sokan azt gondolták, hogy Cameron fogja megnyerni a filmes díjat, de szerintem ez így pont jó volt, hogy legalább nem lehetett az elején megjósolni, mi lesz a vége.
daire 2008 szept. 29. - 21:54:29
Szerintem is inkább dráma, mint vígjáték. A sok filmtörténeti utalással aranyos.:)
juditti 2008 szept. 03. - 15:21:04
Valóban nem vígjáték, sokkal inkább dráma.
Szerintem viszonylag jó film. Több mélyebb problémát is érint, bár az igaz, hogy egyikben sem merül el igazán (de ez különben sem jellemzõ az amerikai filmekre), mindenesetre elgondolkodtató.
Leginkább talán az emberi kapcsolatkoról szól...