Furkó fakabátok (Marseille-i zsaruk)

Bakancslistához adom
Gomez & Tavares
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia akció-vígjáték, 109 perc, 2003

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Óriási fekete napszemüvegek és barkók, színes bikinik és ingek, idétlenül tuningolt sportkocsik: hamisítatlan 1970-es évekbeli gengszterfilm hangulat. Gomez (Stomy Bugsy) és Tavarés (Titoff) súlyosan ellentétes egyéniségek. Onnantól kezdve, hogy az egyik párizsi kemény legény, a másik pedig marseille-i fattyú, nem is érthetnek többé egyet. Főnökeiknek mégsincs más választása, ők a legjobbak. Hatékonyan kellene együttműködniük,: a maffia átvette az irányítást Marseille felett. A kimért Gomez megvesztegethetetlen hírében áll, míg a lazább Tavarés izgalomba jön a pénz láttán.

Stáblista:

Szereplők

Carlos Gomez
Maxime "Max" Tavares
Commissaire Cagnoty

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2010 dec. 02. - 17:04:59 1/10
A film olyan gagyin kezdõdik, hogy elsõ nekifutásra nem is tudtam végignézni, utána is csak internetezés közben voltam csak képes rá. Unalmas alaptörténet, kiszámítható, érdektelen cselekményvezetés, egysíkú karakterek, egyszerû színészi játék, elfogadható szinkron és képi megvalósítás jellemzi. Ez egy Film+-os szintû ZS kategóriájú alkotás, mely humoros akart lenni, de mivel én az ilyen stílusú humort nem szeretem, ezért még viccesnek sem nevezném a filmet. 10 pontból szigorúan 1 pont. Ilyen gagyi alkotásokat kár készíteni, megtekinteni meg fõleg, teljes idõpazarlás. Nem ajánlom senkinek.
10/10
Kalypso 2008 jún. 16. - 08:50:08 10/10 Előzmény CDK
A legdögebb luxusvilla ebben a filmben vala;P
CDK 2007 jún. 26. - 19:53:43
Már megint a magyar cím...pffff, agyament baromságnak gondoltam ez alapján, de kellemesen csalódtam.Átlag amcsi B szériát azért nem haladja meg, viszont valami frissességgel annál több....sztem viccesnek szánták az alkotók, de szerencsére nem lett belõle szokásos francia trutymó... ------> nézhetõ volt (de csak 1x:)