Garage Sale Mystery: The Wedding Dress

Bakancslistához adom
kanadai filmdráma, 83 perc, 2015

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Jennifer Shannon
Jason Shannon
Ted Thompson
Helen Whitney Carter
Alice Carter

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
fhajnalrita72 2018 júl. 08. - 17:13:47
Jennifer Shannon mindig kincsre lel, ha a garázsvásárokban nézelődik. Hogy ez egy antik tárgy, amit vagyonokat ér, netán egy videojáték a fia számára, esetleg egy bútordarab, amit az ügyes férje könnyen helyrepofoz, teljesen mindegy, a lényeg, hogy karriert csinált kincskeresési képességéből. És valahogy mindig valami rejtélyes ügy nyomaira is bukkan a vásárok portékái között keresgélve…
Jennifer egy vásáron gyönyörű, régi esküvői ruhára bukkan, ám amikor alaposabban szemügyre veszi, különös dologra bukkan. Nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy valami szörnyűség történhetett a ceremónián. Férje intelmei ellenére utánajár a múltbeli rejtélynek, de végül az igazsággal együtt a romantika is rátalál.
7/10
nikato 2018 máj. 12. - 12:07:16 7/10
Jó volt. Jó sorozat ez, csak a családi jelenetek nagyon rosszak! Jennifer boltos társa úgy néz ki, mint Szörnyella. Szerintem ki lehetett volna többet hozni ebből a sorozatból. A boltjukról Melinda antikvitás üzlete jut eszembe a Szellemekkel suttogóból. Abban a családos jelenetek is jobbak, nem tudom a Hallmark sorozatok mind Zs kategória.