A sorozat lapos pénztárcájú diákok számára készül, de mindenkit érdekelhet, aki szeretne kevés pénzből olyan kiadós vacsorát előállítani, amelyre még barátait is meghívhatja. A sorozat főszereplője Döme, a fiatal szakácsfiú és Kozi, a segítője. Bár a műsor hangvétele kötetlen, szakmailag minden precízen történik, hiszen Döme képzett szakács. A Gasztropuccs hadat üzen a rossz minoségű étkezésnek és a gyorséttermeknek. A műsor célja, hogy a fiatal nézőket rászoktassa a mindennapi főzésre, hiszen gyorsan, jót, otthon, az albérletben vagy a koleszban is ehetünk. És persze jó, ha nem felejtjük: A LEGJOBB BULI MINDIG A KONYHÁBAN VAN!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hát nagyon elszomorítottál, hogy kapásból lepasszoltad a receptemet...:(((
Nem vall túlzott kitartásra!!!:)))) Pedig egy igazán egyszerû kis dologról volt szó, és a sütõhöz csak annyit kellett volna hozzányúlnod, amig föltekered a hõfokszabályozót!!!:D De, így jártam. Ennyit a receptírásról....:))))
Egyébként elárulom, hogy a pizzához semmi köze, kivéve a szeletelési módot!! Remélem minél elõbb elkészítik neked!! Biztos vagyok benne, hogy fincsinek fogod találni!!
A gyümölcsökkel kapcsolatban nem értünk egyet. (na, ez is ritkán fordul elõ...) :))))) Egy jól "eltéliesített" magyar almánál semmi sem ér többet, errõl nem is tud senki meggyõzni. A banántól szabályosan undorodom. Magas a kálium tartalma, és a kalória tartalma is. Tömény, édes, nem frissít fel. A kiwi...?? És? C-vitamin?? Ugyan már!!!! Nekem sokkal többet ér a tavaszi/nyári friss eper, ribizli, málna, cseresznye, meggy, és a késõbb érõ hazai gyümölcsök is (nem sorolom, úgyis tudod). Téli c-vitamin pótlásra ott a jó öreg savanyú káposzta. C-vitamin bomba!!!!! És még rostbõ is. Errõl ennyit. Nem mérgezem magam és a családomat semmiféle szõrös, vagy szõrtelen magyar gyomornak idegen cuccokkal!!!:)))
Ja, és a PÖRKÖLT....nem, nem, amit te készítesz az nem az. El kell nevezned másnak, mert a pörkölt alapanyaga: zsír, hagyma, pirospaprika, stb. Anélkül nem azt készíted. Valami más finomságot, de nem lehet pörköltnek nevezni. Mondjuk olivás párolt disznóhús/borjúhús..., vagy valami hasonló...:))))) Errõl eszembe jutott, hogy az olasz carbonara spagetti nálunk (szinte mindenhol) tejszínes, sonkás, Trappistás tészta. Az eredeti recept pedig olivás, szalonnás tojásos fõtt tészta Parmezánnal!!:))
Ugye, hogy ez sem carbonara????? Ez tejszínes, sonkás tészta, kész passz.:)))))
Az egzotikus gyümölcsökrõl még annyit, sztem kár mindegyiket mellõzni. Épp az elõbb vágtam föl két kiwit, és fogyasztottam el jóízûen (egy kis keksz kíséretében). Tele van C vitaminnal! Most is jól csípte a kisebb bõr sérüléseimet, de még így is nagyon megéri.
Van egy érzésem, hogy sokan a kiwit, meg a banánt, nem is akkor fogyasztják amikor friss és zamatos. Ha már megpuhulnak, fõleg a banán,
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások