Gyilkos űrhajó

Bakancslistához adom
Nightflyers
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horrorsorozat, sci-fi sorozat, 60 perc, 2016

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A tét az emberiség fennmaradása. Egy tudóscsapat egy telepatával kiegészülve felmerészkedik egy űrhajó ürességtől kongó, titkokkal teli fedélzetére.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
tesz-vesz 2021 nov. 13. - 10:35:21 1/10
ja és milyen jó, hogy a se a utube-on, se a netflixen nem lehet pontozni.... akkor honnan tudjam meg, hogy mire pazaroljam az időmet? az egész világból egy safe cpace-t akarnának csinálni ezek a multik? és az iskolába se buktathasson a tanár? ezzel csak idő megy feleslegesen, ha nem tudhatom mi a jó és mi a rossz, a tömeg így is már felülpontoz minden szemetet, de még ezt is elveszik; ha nem emelünk SZIGORÚ kritériumokat, az csak a minőség rovására megy.
1/10
tesz-vesz 2021 nov. 13. - 10:31:54 1/10
visszavonom, végignéztem, tökéletes magyar cím ennek a Gyilkos űrhajó. az utolsó 4-5 részt kínszenvedés végignézni, persze nem derül ki semmi belőle, tehát felesleges végignézni. egy borzalmasan klisés és bornírt Kapcsolat-remake, borzalmas szereplőkkel. semmi scifi, komolytalan horror, inkább az ezotérián van végig a hangsúly, a tudomány meg se említődik, és ha valamin tudományosan lenne a hangsúly, az olyan béna, mint ahogy egy 6 éves gyerek képzeli el a tudományt (élő szövet a műholdon vagy a szondán ennek végülis mi értelme volt?) és az borzalmasan unalmas lelkizés is dominál a történetben. felnőtt ember nem lelkizik ennyit, csak a gyerekek.

kössek bele a történetbe? nem érdemes.


de hogyha belelát az emberek fejébe a gyerek, akkor miért nem zárják be a megbolondult szakállast? mikor le volt szijjazva, és úgy akart vele kezetfogni, akkor látta.
persze megöl 2-3 embert a szakállas, és utána semmi gond nincs vele, szabadon járkálhat a hajót



mindenbe bele lehetne kötni. de nem érdemli meg. ezoterikus lelkizős szemétrevaló alkotás. a Dűnében még elnézem azt a minimális ezoteriát (mert ott van más is a történetben), de itt már nem. minősíthetetlenül rossz.
1/10
tesz-vesz 2021 nov. 02. - 15:04:52 1/10
Az Éjjeli Vándor nem lett volna jobb cím, mint a Gyilkos űrhajó? most komolyan...
nem néztem még végig, de már most látszik, hogy nem ez az év scifije. vannak benne értékelhető elemek, de valahogy közröhej, hogy

a kapitány anyjának hisztis, elmebeteg lelke az űrhajóba van feltöltve



most komolyan ezen megy a polémia, meg a konfliktus is ez a sorozat közepén? kiváncsi leszek a végére, találkoznak-e végül az idegenekkel
2/10
kaposznyak 2020 szept. 18. - 21:06:55 2/10
Kissé elkapkodtam ezt az 5 csillagot.
A finálé tovább fokozta az érzelgősséget a logika és az ötlet kárára...
2/10
kaposznyak 2020 szept. 18. - 18:22:16 2/10
Indokolatlan és túltolt romantikus vonalak, logikátlan döntések és közepes színészet.