Gyilkosság lencsevégen

Bakancslistához adom
Taped
holland thriller, 90 perc, 2012

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Megromlott a holland házaspár, Saar és Johan kapcsolata. Mivel szeretnék megmenteni azt, ezért Buenos Airesbe utaznak, ahol a szerelmük kezdődött, ám erőfeszítéseik ellenére minden reménytelennek látszik. Miközben kiábrándultan várakoznak a taxira, ami visszaviszi őket a reptérre, véletlenül lefilmeznek egy tűzharcot, amelyben egy ember meghal. Saar és Johan így a gyilkosság szemtanúi, és menekülni kényszerülnek. A rájuk váró rémisztő megpróbáltatások talán segíthetnek újraéleszteni szerelmüket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
stupek2 2015 jan. 05. - 11:27:37
A port.hu ismertetõje abszolút nem sejteti a tartalmat. Elején , végén profikamerás, közben amatõrkamerás felvétellel készült a film, csak hogy hiteles legyen. De ha hiteles, akkor ki kameráz? A házastársi veszekedés csak bevezetés, abszolút nem az a fõtéma.
A film végéig az a sejtésem, hogy tragédia lesz a vége.
El sem hiszem, hogy egy külföldinek jobban hisz a rendõrség, mint saját bajtársának!
tortura 2014 dec. 15. - 18:45:00 Előzmény benvenuto1
Reméljük, hogy sokan. Sosem szabad általánosítani. Pl. USA-ban is sok gyilkosság történik (a nagy számok törvénye alapján), mégis rengetegen utaznak oda, és még többen szeretnének. Csak van, aki nem teheti meg anyagilag, meg vannak olyanok is, akiknek a belépési engedélyük hiányzik.
Bizonyára azért nem mindenki ilyen élményekkel jön haza Argentínából. Pl. Rio de Janiero is biztos csodás hely lehet, ám az sem veszélytelen. Mégis meg merték rendezni ott a foci VB-t.
A film egyébként szerintem is nagyon jó volt. Bár az ilyesmi témákban nálam A kis szemtanú vezet. Azt nem lehet überelni, annyira ott volt a szeren.
10/10
benvenuto1 2014 dec. 11. - 01:08:10 10/10
Félelmetesen valóságos ez a film. Arról szól, hogy bármikor horrorba fordulhat a hétköznapi élet. Az amatõr film beépítése végig bravúros, a végén pedig kulcsszerepe lesz. De elõbb végig kell nézni a filmet. Ezek után ki utazik Argentínába?