Hacktion Újratöltve

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar akciófilm-sorozat, 2012

Értékelés:

265 szavazatból
Szerinted?

A Hacktion ötödik évadában a nyomozó csapat egy bizonyítékszakértővel, Hollósi Alexával (Borbély Alexandra) bővül, aki kicsit felkavarja a kedélyeket... Szondi (Anger Zsolt) számára nem könnyű az élet: miután megtudja, hogy ha nem vigyáz egészségére, még az alkalmasságin se jut át, diétázni kezd, így a zsíros hamburgereket felváltja a búzafűlé és a répaturmix! Fontos szerepet kap még Szondi és Emma (Holecskó Orsolya) érdekes viszonya, valamint Kornél (Klem Viktor) és Petra (Erdélyi Timea) kapcsolatának alakulása is. Szondi újra Hajnal tábornok felé tartozik majd elszámolással. Az izgalmas, fordulatos új történeteket továbbra is garantáltan színesítik majd komikus pillanatok.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Lámai Dala 2019 júl. 27. - 23:29:24 8/10
Anger Zsoltot először A nyomozóban láttam, és azóta mindent megnézek amiben játszik. Sztem zseniális színész. Itt sem csalódtam.
10/10
visormail 2015 nov. 07. - 20:02:05 10/10
Én nagyon szerettem az összes évadot, már az elejétõl kezdve az újratöltve elõtt is. Ez a hitvány fapad miatt kár volt abbahagyni.
marie1 2015 máj. 16. - 23:22:18
Véletlenül, vasalás közben maradt a csatornán a TV, ahol épp ezt a részt adták ebbõl a sorozatból. Sosem láttam még egyet sem. Így utólag nem bánom. Teljesen elfogulatlanul írom a véleményemet. Az aktuális rész alapsztorija nem volt vészes, bár kiköpött olyan, mint mondjuk az NCIS vagy a Gyilkos számok bármelyik epizódja. Azoknak sem vagyok rajongója, idõm is csak ritkán van rá délután... talán egyet-egyet láttam közülük szintén vasalás közben. :-) Szóval, a sztori még csak elmegy, viszont a dialógok, az állandó ha kell, ha nem poénokkal- rémesek. Egyszerûen nem tudnak elragadni, kiemelni a hétköznapokból. Ja, és persze nincs utószinkron, úgyhogy nincs film jellege, hanem tipikus stúdió-szagú az egész. Elfogadom, hogy nincs pénz akcióra, így az egész tulajdonképpen fõképpen csak "odabenn" játszódik és elvileg a karakterek, a csoport kapcsolatáról szól- már-már mellékszál a lényeg: a bûntény. Na de a színészi játék?! Az valami döbbenet. Olyan tudálékos, alázattalan és magamutogató mindegyik szereplõ. Mindegyiknek aranyköpései vannak,jófejkedõk, a nõk meg olyan "majd mi megmutatjuk, hogy fasza kis csajok vagyunk" jellegûek. De mindegyik. Sõt, még alkatra, arcra is egyformák. Semmilyenek.( És az a gondom, hogy mindegyik magyar sorozatban ugyanilyenek. A munkaügyekben is...abból is megkíséreltem megtekinteni 1 részt.)
Szóval, nem szándékozom több részt megnézni, mert uncsi, hiteltelen. Pl. poénkodnak, mikor mondjuk 20 percük van megtalálni egy túszt. Nagyon béna...
King Diamond 2014 máj. 29. - 20:49:36
És igen...sajnos minden elérkezik egyszer. Most, még viszonylag friss emlékekkel írok a sorozat hatodik évadjáról is egy bõvebb bejegyzést, mivel ugye a héten hétfõn volt az utolsó epizód az évadból (és remélhetõleg nem a sorozatból is). Kicsit azért fel kell elevenítenem az epizódok cselekményét.

AKKOR SPOILER/HATODIK ÉVAD MOSTANTÓL!!!
Már az elõzõ kommentemben is megjegyeztem, hogy új szereplõvel kezdõdik az évad, mivel ugye Kornél elfogadja az amerikai ajánlatot és így megfogyatkozik a csapat. Az új srác, Hajnal tábornok unokaöccse nem volt rossz választás az új, fiatal nyomozó szerepére, de én már megszoktam Kornélt, és kicsit hiányzott. Aztán jött a második rész, aminek a végén egy újabb szereplõ távozott, Petra, aki Kornél után ment Amerikába. A harmadik epizódtól kezdve Petrát váltotta Dobó Kata karaktere, aki nekem egy kicsit jobban bejött elõdjénél. Habár megtudunk egy kis háttérinformációt róla, de Szondival szinte végig kerülgetik egymást, pedig elvileg ugye gyereke és férje van. Viszont szerencsére szereplõváltás nem volt több az évad folyamán. A színészek nem rosszak, Anger Zsolt megint csak remek, de már nem minden epizódban hozza ezt sajnos, mint például még a harmadik évadban. A harmadik epizód eleji magánszáma zseniális. A többiek hasonlók, mint eddig, vagy mint a váltott karaktereik. Jó volt, hogy most volt egy kis kapcsolat is Szondi és az egyik epizód egyik áldozata (fogorvosnõ) között, aki vissza is tért egy-két epizódban.
Az epizódok, ügyek most is jók voltak többnyire. A szektás (2.), a fogorvosos (4.), a konditermes/szaunás (7.), az ékszerüzletes (8.), a borászatos (10.), a fotózásos/modelles (11.--itt például Csonka András meglepõen jó volt a szerepében, pedig különösebben nem szeretem õt) és az utolsó, a cukrászatos rész is remek volt, de persze a többi sem volt rossz. A felsorolt részek izgalmasak (a szektás különösen), érdekesek, jól felépítettek voltak, örülök, hogy most már szinte összhangban van a külsõ helyszínek aránya a KÜO-ban készített jelenetekkel.
Továbbra is remek választás az ismertebb színészek behozatala egy-egy epizódszerepre, gondolok itt például R. Kárpáti Péterre, Rajkai Zoltánra, Kováts Adélra, Hegyi Barbarára, Fullajtár Andreára, Bezerédi Zoltánra, Hegedûs D. Gézára vagy éppen Csonka Andrásra.
Viszont az évadzáró rész megnézése után még nem tudtam, amit utána olvastam. Már a vége kicsit fura volt, mert nem csupán egy sima évadzáró vég volt ez, így utánaolvastam, hogy mi lesz a következõ évaddal. És hát...remélem, hogy fogják még folytatni, mert szeretem a Hacktiont, ami a Tûzvonalban mellett a másik, újabb és nézhetõ akciósorozat. Az elsõ két évadja is jó volt, de az Újratöltve eddigi négy évadja is remek, csak az elején meg kellett szokni a váltást. És igen, most már ezt írom, hogy Szondi nélkül nem Hacktion a Hacktion, korábban ugye ezt Bettirõl vagy Grétáról is írtam már szerintem.
Azt viszont kicsit sajnálom, hogy egyetlen régebbi szereplõt sem hoztak vissza egyetlen kis mellékszerep erejéig sem, pedig tökre fel tudta volna dobni az adott részt. És azt is, hogy semmilyen információt nem tudtunk meg mondjuk Kornélról sem, mióta elment, egyszer sem beszélt vele Szondi, hogy mi van vele, milyen Amerikában, stb. Egy-két ilyen jelenetet azért beletehettek volna, de akár még az elsõ két évados szereplõktõl is el tudtam volna képzelni egy-két feltûnést (pl. Deamontól, hogy meglátogatja Wotant, vagy hogy valamelyik ügy kapcsán találkoznak egy régebbi szereplõvel, mondjuk Grétával, stb.).
SPOILER VÉGE!!!

Szóval, én remélem, hogy nem ennyi volt a sorozat, mert szeretnék további évadot/évadokat is látni belõle, viszont egy-két régebbi szereplõ visszahozásával érdekesebbé lehetne tenni az egészet.
A hatodik évad értékelése: 8/10.
9/10
tchabee 2014 máj. 29. - 16:47:14 9/10
Sajnálom, hogy vége lett!
Külön dühítõ, hogy Dobó Kata megjelenése után pár résszel lezárul.
Most kezdett igazán jó lenni.
10/10
M41 2150 2014 máj. 27. - 15:36:51 10/10
Jó kis sorozat volt! :) Köszönet ezért a nagyszerû élményért!
far vik 2014 máj. 26. - 23:15:20
Hát, ez le lett zárva, bizony! Jó volt, és most vége lett. Köszönet érte, érdemes volt hétfõnként a tévé elé ülni!
gyuri121 2014 máj. 26. - 22:02:36 Előzmény eroica
Nem értem, miért nem lehet az egyes epizódoknál egyértelmûen feltüntetni, hogy hányadik évad, azon belül hanyadik rész az évad összesen hány epizódjából.
Pl. 5. évad, 4/12. Általában is a Port.hu-n ez mindig zavaros, az egyéb epizodok felsorolásábol sem egyértelmû.
Ahol nincs több évad, ott egyszerûen oda kéne irni, hogy pl. 1/3 rész.
eroica 2014 ápr. 08. - 16:34:56
Dobó Kata nagyon szép nõ...és nsgyon tehetségtelen!
Andromeda 2014 ápr. 07. - 17:21:59
Az új fiú karaktere egész érdekes, bár természetesen Kornélnak a nyomába sem ér, mert az õ karaktere egyre kiforrottabb lett.
Dobó Kata azonban nagyon nem hiányzott!!! Úgy kiakadtam, mikor szembesültem a ténnyel, hogy õ lesz itt...
Jellegtelen és unalmas már, hogy mindenütt ott van. Vagy volt.
Szerencsére nem jön ki nagyon a karaktere a filmben.

Az elõzõ évad epizódjai nagyon izgalmasak voltak, ez az új évad valahogy nem olyan jó, néha összecsapott az adott rész vége. Kár. Remélem, lesz jobb, mert kevésbé izgi.
2/10
Talavera 2014 ápr. 01. - 11:12:34 2/10
A tegnapi rész tetszett. A fogorvosos elõzõ az össze volt csapva (szerintem).
2/10
Talavera 2014 márc. 31. - 19:35:04 2/10 Előzmény katica52
Igen, én is így gondolom.
2/10
Talavera 2014 márc. 31. - 19:34:02 2/10
Na még a mait megnézem, remélem nem kell ezt az eddig remek sorozatot is a feledõbe tenni.
9/10
katica52 2014 márc. 18. - 07:05:22 9/10
Kár volt a két régi szereplõt felcserélni!!!!
Dobó Kata és az új fiú a nyomukba sem jöhet.
Unalmas lett a film. Nagy kár!!
far vik 2014 márc. 15. - 19:46:54
Az epizód után leadták a következõ rész elõzetesét... Jaj! Sõt jajjajjaj!
Ki találta ki, hogy Dobó Kata kerüljön be új szereplõnek? Vajna bácsi nyomta be? Anger Zsolti, kösd föl a cuccost, mert ezen a nõn elmehet a sorozat...
éneklõ bokor 2014 márc. 11. - 08:18:37
inkább ez mint az Éjjel nappal Bukarest! ;)
éneklõ bokor 2014 márc. 11. - 08:15:32
hatalmasat nevettünk a vicceden
tramonto 2014 márc. 10. - 20:41:15
Fenét! Kicsit mesterkélt, kicsit utánzat, idétlen jópofizás, de nézhetõ. Fõleg ha nincs más, jobb!
southwind 2014 márc. 10. - 19:36:47
mmost miért kellett ez az izét a kékfény helyére nyomni
far vik 2014 márc. 05. - 20:41:15
Hát itt vannak újra! Örülök, jó kis rész volt! Azért, amikor az új srác feltûnt, két másodpercre lefagytam: Úristen, ki volt az az õrült, aki Király Viktort nyomta be Kornél karaktere után a sorozatba?!? Aztán rájöttem. De megtévesztésig... :)
Összes hozzászólás