Halloween éjszakája

Bakancslistához adom
Halloween Night
amerikai horror, 85 perc, 2006

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

1982-ben Christopher Vail családját brutálisan meggyilkolták. Tíz évvel később, Halloween éjszakáján visszatér a tett színhelyére. Mire megvirrad, Dél-Kalifornia történetének legnagyobb mészárlását szenvedi el.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
olahmiki1959 2014 jan. 21. - 05:50:54 2/10
Ez szörnyû volt!
Teljesen idióta történet, 0 színészi játék, a jelenetek között volt néhány egész jó, de azokat is lényegében elkapkodták, hogy alig lehetett látni valamit, logikai hibák és elvarratlan szálak tömkelege jellemezte ezt a harmatgyenge filmet.
A szinkron pedig kritikán aluli!
A háttérzaj és a zene végig elnyomta a szöveget, alig értettem belõle valamit, - pedig zenészként ha más nem, de a fülem az jó, - a szinkront valamelyik névtelen stúdió készíthette, nagyon gyenge képességû fiatalokkal, a párbeszédeket pedig valami kezdõ írhatta, mert suták voltak, életszerûtlenek és nevetségesek, és a hibákat még hosszan sorolhatnám.
Ja, a legnagyobb poén most jutott eszembe! (És ennek fényében már nem is nagyon csodálkozom ennek a filmnek a katasztrofális mivoltán...)
A filmet az az Asylum nevû cég készítette, amelyik ömlesztve gyártja a nézhetetlenség határát súroló elképesztõ baromságokat, kétfejû cápákkal, hajókat elnyelõ krokodilokkal, repülõ óriáshalakkal, és másokkal.
Azt hiszem, ez a filmes cég vitathatatlanul az egy fõre esõ rossz filmek világrekordere.
AldersbacherFilmYeah 2012 júl. 25. - 19:19:38
A látványvilág nincs a toppon,de nem is vártam mást mivel kemény 499FT fizettem ezért a Tes*coba.! (Ezért a sz*rért!)
Többet is ki lehetett volna hozni belõle.De alapjáraton nem volt rossz!
cometzjeah 2012 ápr. 25. - 19:15:59
inkább nem modnok semmit,nézhetetlenség határán áll.