Hangjegyek vonzásában

Bakancslistához adom
Summer of Dreams
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 84 perc, 2016

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Debbie Taylor gyerekkora óta popsztár. Mikor a lemezcége nem újítja meg a szerződését és a magánélete is kudarcnak bizonyul, úgy dönt, hogy meglátogatja a húgát. Egy kisvárosi iskolában kell bizonyítania, kamaszok előtt, hogy képes új életet kezdeni. És talán a rég várt szerelem is betoppan hozzá….

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
MorningGlory 2022 febr. 05. - 13:51:07 Előzmény olahmiki1959
Pont ez jut eszembe nekem is az ilyen másod- vagy inkább sokadik kategóriás szirupos, amcsi, egy kaptafára menő filmekről. Nyilván ezek a szereplők és rendezők nem tudnak betörni az élvonalba - nem véletlenül - és gyártják a szirupos plusz/mínusz 90 perces habos-babos, minimális színészi játékot igénylő rózsaszín filmeket, színészi vénával alig rendelkező szereplőkkel. Ez a rendezők lelki világáról, életük hiányterületeiről is sokat elmond.A főhős általában néhány év nagyvárosi lét után visszatér unalmas kis szülővárosába, ahol "megmenti a világot" és a szintén mindig tökéletes frizurájú,mosolyú és fogsorú gyermekkori barátjával elérik hepiendet. Mennyi pénzt pazarolnak el ilyenekre...
olahmiki1959 2021 márc. 01. - 19:52:50
Én nem tudom, de mintha bizonyos, második vonalbeli filmstúdiók futószalagon gyártanák az ilyen szirupos borzalmakat...:)