Három pici és egy nagyobb

Bakancslistához adom
Vier Drillinge sind einer zuviel
német vígjáték, 2013

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy érzelmi kapcsolat nehéz munka - erről győződik meg Linda, a volt újságíró, aki teljesen másképp képzelte el az életet férje, a nyugalmazott latintanár mellett. Az elképzelt föld körüli utazások helyett gyerekgondozás és pelenkák töltik ki mindennapjait. Linda lánya, Leonie hármasikreket szül és nem győzi a tripla anyasággal járó kötelezettségeket. A kimerült nő sokszor bízza a kicsiket a nagyszülőkre.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
sexykex 2020 jan. 27. - 17:39:06 3/10 Előzmény Péterrrrrr
Erről most „nem nyitok vitát”. „Semmi sem állandó, csak a változás maga.” Ma: PORT 11, IMDb 13. Szerintem én tavaly májusban is összeadtam, ilyen alapon ma már 24 személy értékelt. Ha viszont valaki mindenütt pontoz, azzal egyszerűen megtéveszti a jóhiszemű kommentelőt: „Könyörgöm, akasszuk fel”. Sokkal fontosabb kérdés, hogyan kerülhetett a zárójelek fele a webcímbe, ami helyesen: https://www.imdb.com/title/tt3655964/
Péterrrrrr 2020 jan. 12. - 12:55:44 Előzmény sexykex
8, azaz nyolc személy értékelte...
3/10
sexykex 2019 máj. 06. - 13:47:46 3/10
Van némi affinitásom a német vígjátékok iránt, ezért úgy gondoltam egy próbát megér. Akadt ugyan némi bizonytalanság. Például, hogy ez a TV film 2013-ban, vagy 2014-ben (https://www.imdb.com/title/tt3655964/) készült? Vajon hány néző láthatta az elmúlt 5-6 évben, ha csak 18-an értékelték? Előfordulhat, hogy a csapnivaló színvonalú Digital Media and Communications Zrt. TV csatornái (Film4, TV4, Story4, Galaxy4) találtak egy valódi rejtett gyöngyszemet? Nos, nem találtak.
Sajnos csak megközelíteni tudja egy jobb szappanopera színvonalát. Valódi komédia az egész, hiszen a 6-12 hónapos hármas ikrek úgy viselkednek, mint a jól nevelt ministráns gyerekek és a rájuk vigyázó nagypapa vígan rittyent egy gyertyafényes, pezsgős vacsit is miközben dadáskodik. Én bezzeg egy percre se tudnám letenni a füldugót és gerincsérvet kapnék a pelenkázás, etetés, büfiztetés, altatás mókuskerekében. Mi sem természetesebb annál, hogy a gyerkőcök anyukája ki sem szeretne szakadni, az egyedül nevelem az ikreket, minek mennék férjhez szerepből. Egy dolgot azonban jó lenne látni és ez nem vicc, nem komédia: azt az anyagi biztonságot és nyugalmat a magyar családok körében is, ami Németországban természetes, annak ellenére, hogy nem vágyok Mianmarba.