Határtalan hajsza

Bakancslistához adom
Crossing Point
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller, 92 perc, 2016

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy fiatal pár, Michael és Olivia nyaralni indulnak, amikor a nőt drogkereskedők elrabolják. A férfit megzsarolják, hogy megölik párját, ha nem csempész át az ameraikai-mexikói határon egy kábítószerrel teli hátizsákot. Ahogy Michael próbál a Mexikó alvilágában elvegyülni, nyomában egy zsaruval, maga is komoly ellenféllé válik mindenki számára.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe 2022 febr. 18. - 22:54:24 5/10
A történet nem új és nem példátlan. Azon a környéken bármikor előfordulhat hasonló - még egy ok arra, miért ne menjünk oda és hasonló helyekre... Ezt a filmet meg lehetett volna jobban is csinálni, mert az, hogy ide-oda, előre-hátra ugrálunk az időben, az elég idegesítő és zavaró volt. Tehát a rendezés gyatra. A film közben a spanyol beszélgetések nem voltak fordítva, ez is nagyon zavaró volt. Az sem derült ki, hogy a srác hogy tudott így bánni fegyverrel. A végén már nagyon G.I.Joe-s volt. A lány meg - amikor túl szép, hogy igaz legyen - sztori... Ha ezt a filmet jobban összerakták volna, akkor akár még jó is lehetett volna. Így csak közepes, egyszer nézhető.
7/10
InteriorLulu 2021 jan. 23. - 00:21:56 7/10
A megvalósítás elég béka tegória, viszont jó a sztori, a történet vezetése feszes, és elég izgalmas is. Úgy a kétharmadánál pedig jön egy kisebb csavar, bár az nem különösebben váratlan, sok olyat láttunk már.