Hogyan tovább?

Bakancslistához adom
magyar dokumentumfilm sorozat, 2008

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Életünk során gyakran kerülünk krízishelyzetekbe, mikor felmerül "Hogyan tovább...?" Döntéseink befolyással vannak saját és környezetünk életére egyaránt, ezért fontos, hogy megtaláljuk a számunkra járható utat. Ha jó döntést akarunk hozni, tudnunk kell, hogy önként vagy kényszerből vállaljuk az életformánkat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 szept. 28. - 19:40:23
Hmmm... Lehet, hogy valamikor megismétlik majd, illetve talán idõvel felveszik a mûsortárba, és visszanézhetõ lesz. Vagy esetleg írj a Duna közönségszolgálatának, hátha tudnak segíteni valamiben. Jobb ötletem sajnos nincs.
nergy 2011 szept. 28. - 19:08:47 Előzmény feketevipera
ja. csak kár, hogy lemaradtam róla és sehol nem lehet megnézni..
feketevipera 2011 szept. 26. - 19:42:06
Roppant életszerû volt a mai rész, a piacon áruló csajhoz odament egy nõ, kiderítette az árusról, hogy nincs munkahelye, erre elhívta egy tréningre. A csaj mondta, hogy szívesen dolgozna, de nem tudja hol elhelyezni az óvodáskorú gyerekét, így a nõ megadta egy óvónõ ismerõsének a számát. Hát bakker, a való életben nem igazán fognak odamenni senkihez, hogy van-e munkahelye, és valószínûleg nem sokan fogják felajánlani a segítségüket, még akkor sem, ha lehetõségük lenne arra, hogy segítsenek. Sõt: minél magasabb pozícióban van valaki, annál kevésbé fog segíteni, mert ezt a szerencsétlen sorsú ember nem tudja viszonozni. Szép szólamokkal teli propagandafilm, csak éppen ettõl nem fognak megoldódni a munkanélküliek gondjai.