Hóhányók

Bakancslistához adom
Winter Break
amerikai vígjáték, 92 perc, 2003

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az egyetemi éveknek vége, ideje tovább lépni. Megvan a szuper állás a Wall Street-en, anyagi biztonság, lehetőség a befutásra. A szüleid nem is lehetnének boldogabbak. A nehezen szerzett tudás végre talán kifizetődik. A három legjobb haverod egy év pihenést szavaz meg magának és az aspeni síparadicsomba költöznek. Egy kis időre te is csatlakozhatsz hozzájuk, hogy belekóstolj a hegyi életbe: kristálytiszta égbolt, hófödte csúcsok, elképesztő domborulatok. Nincs stressz, nincs munka, nincs 120 órás munkahét. Akkor felbukkan Michelle. És hirtelen a New York-i állás nem is tűnik olyan nagyszerűnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
gimbiikeeh 2017 nov. 19. - 17:16:59 4/10
Hát nem tudom, nekem nem jött be annyira. Eléggé unalmas volt. Ahhoz képest, hogy vígjáték akar lenni, egyszer sem sikerült nevetnem rajta. Nagyon gyengék voltak a poénok. Egyszer meglehetett nézni, de jobbra számítottam. A helyszínek szépek voltak, a lányok szintúgy. A zene se volt rossz. Hogy valami pozitívumot is írjak.

4/10
Cullangka 2013 ápr. 23. - 20:30:30
Nagyon csodálom tényleg, hogy senki sem szólt még hozzá:D Nagyon régen láttam még a húgommal, de mi végig élveztük:D Elég gagyi egy film de kicsiként sokat nevettünk rajta, pár poén megmaradt, azért egyszer nézhetõ:D