Adrien Richardson séf a húsok nagy szerelmese, nála a zöldségeknek esélye sincsen _ imád minden ételt húsból készíteni. Olyan ínycsiklandozó finomságokat készít, mint a Wellington-bélszín, vagy egy zamatos báránysteak. Csatlakozzanak hozzá, hogy eltanulhassanak tőle egy pár apró trükköt, amelynek segítségével önök is olyan csodás, szaftos-húsos fogásokat készíthetnek, hogy attól szeretteik szájában bizonyosan összefut a nyál!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások