Ikon

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Színészek, rendezők, énekesek, muzsikusok, képzőművészek, építészek. Érzékeny emberek, akik mesélni szeretnének alkotásaikkal erről a világról, amelyben mindannyian élünk. Olyan művészek, akiket érdemes követni és példának állítani. Valódi ikonok. Gondolataikról, érzéseikről, az alkotás folyamatáról kérdezem őket. Egy az aktualitásokat is figyelő kulturális háttérműsorban, ahol a kulisszatitkok és a művészi önkifejezés eszközei nem tabutémák, sőt szeretnénk a közönséget ezekbe közösen beavatni.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Patkocsilla 2012 dec. 26. - 22:19:45 Előzmény adobubus
Bagdy Emõke fantasztikus ember és pszichológus. Talán további két részt is szájtátva hallgattam volna. Érdekes, nekem a mûsorvezetõ rendkívül szimpatikus, kedves embernek tûnik, aki alaposan felkészül beszélgetõpartnerei életébõl, de ez így van jól. Nemrégen követem ezt a mûsort, érdekes, hogy van, aki a kérdések mentén marad, van, aki elviszi másfelé, Bagdy Emõke ilyen: elképesztõ tudás és információ árad belõle, nem korlátozható, de rendkívül sokat ad. József Attiláról készült dokumentumfilm sorozatát nézve ismertem meg évekkel ezelõtt, nagyon nagyra tartom. Ez utóbbi filmsorozatot ajánlom mindenkinek!
adobubus 2012 okt. 19. - 09:34:47
Az IKON címû sorozat sokszor érdekes embereket mutat be, tetszetõs a mûsor!
DE...!

A mûsovezetõ szerkesztõ hölgy (Kátor Viola) egy okoskodó affektáló, nagyképû nõszemély és emiatt kellemetlen jelenség! A hanghordozásával is ezt fejezi ki, a nézõ nem érzi jól magát tõle.