Imádkozó sáska

Bakancslistához adom
Praying Mantis
amerikai thriller, 90 perc, 1993

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Egy egyedülálló férfi azt hiszi, végre megtalálta élete párját, hiszen a nő elbűvölő és intelligens, azonban, mint kiderül, sötét titkot rejteget, amely határozottan próbára teszi a kapcsolatukat.

Ebben a thrillerben Jane Seymour egy özvegyet alakít, aki már négy férjet eltemetett. Amikor találkozik az ötödik férjjelölttel, még nyakig ül a gyilkosságban, hiszen vőlegényét már a nászúton kiiktatta. Sajátságos viselkedésének hátterében szülei gyermekkori bántalmazása áll, valamint a saját önállóságának és a házasság lángolásának megőrzése iránti vágy.
Miután nem rég ciánnal itatta meg legutóbbi kedvesét, a gazdag könyvesbolt-tulajdonosra veti magát, akit Barry Bostwick alakít a filmben, és szintén özvegy. Ám van egy tinédzser korú fia és egy sógornője is (Frances Fisher), és ez utóbbi rögtön kiszúrja, hogy Seymour nem az, akinek mondja magát.
A pár idillikus mederben vacsorázgat, iszogat és hál együtt, és Bostwick látszólagos vaksága csak tovább fokozza sármját. Fisher egyre inkább érzi, hogy valami nem stimmel, és Bostwick fia sem rajong Seymourért. Azonban a főszereplőnek két erős fegyverténye is van: meggyőző csábereje, mellyel a férfit csavarja ujja köré - és persze a cián...

Stáblista:

Szereplők

Linda Crandell
Don McAndrews
Bobby McAndrews
Johnson ügynök
Broderick ügynök
Sam Winslow

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Gina424 2013 okt. 01. - 21:01:40 3/10
Nagyon gyenge. Kár ilyen filmekre pénzt pazarolni!