Paul Liebrandt az egyik legtehetségesebb, ugyanakkor legellentmondásosabb szakács a vendéglátás világában. Ő a legfiatalabb séf, aki három csillagot kapott a New York Times kritikusától. Huszonnégy éves volt, amikor a nagyhírű napilap éttermi kritikusa, William Grimes egy olyan zongoristához hasonlította, aki a lélek húrjain játszik. Miközben a dokumentumfilm bepillantást nyújt a kulinális művészet sajátos világába, a néző szembesül azzal a kreatív, ám rendkívül kemény és roppant fárasztó munkával, amely oly sikeressé tette Pault.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások