Mivel Pándra a meggyfavirágzás idején látogatunk, receptjeink a meggy bűvöletében készülnek. Először egy meggykrém leves készül, majd egy ismert fogás, a meggymártás, némileg ismeretlenebb változata. Már régóta elfogadott "kombináció" a húsok gyümölccsel való társítása: ennek jegyében készítjük az aszalt meggyel töltött csirkemellet. A Pándi mézes-meggyes csülök már egy kicsit szokatlanabb párosítás, de a tészták (a rétes és lepény) visszahozzák a hagyományosabb ízvilágot.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
Ford Mustang
2011 okt. 10. - 00:53:05
Kíváncsi leszek erre, idáig egyik Ízõrzõk sem volt rossz.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások