Tomasz Jakubiak különleges karácsonyi műsorában hagyományos ételeket mutat be különleges, modern felvonásban. Jakubiak új ízekre tanítja a nézőket, és a hazai, szezonális termékek felhasználására buzdítja őket. Az ünnepi különkiadásban Tomek szegfűszeges mézben karamellizált pontyot készít sós mézeskalácsszószban, sült palacsintatésztával, valamint sült pirogot savanyú káposztával, füstöltszilvával és dióval céklás-almás szószban.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások