Stefan Gates, a neves "gasztronauta", miután végigkóstolta a világot, most hazai vizekre, pontosabban ízekre evez. Ezúttal a közkedvelt hétköznapi szupermarket-ételek titkairól lebbenti fel a fátylat. Vajon mitől válik az egyik étel vonzóvá, kedveltté és keresetté, míg a másik hasonló esetleg eladhatatlan? A tesztelések eredménye szinte mindig ugyanaz: egy-egy sikeres termék mögött mérhetetlen mennyiségű tudományos és technológiai kísérletezés rejtőzik.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások