Kalandorok kapuja

Bakancslistához adom
Yong shi zhi men
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kínai-francia akciófilm, 108 perc, 2016

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Jack átlagos amerikai tinédzser. Egy nap kínai barátja megajándékozza egy ősi ereklyével, mely varázserővel is bír. Jacknek nem sokkal ezután vendégei érkeznek az ősi Kínából az ajándékon keresztül, ami tér- és időkapunak bizonyul. A Védelmező és a kínai hercegnő egy videójáték kapcsán figyelnek fel Jackre legyőzhetetlen karaktere, a Fekete Lovag miatt. A fiú az ókori Kínába kerül, ahol Zhaóval, a védelmezővel kell kiszabadítaniuk az elrabolt hercegnőt a barbárok fogságából, és megakadályozni, hogy a támadók átvegyék az uralmat az országban.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe 2021 nov. 14. - 19:12:26 5/10
A magyar filmesek nagyon el vannak tévedve... Aki ezt a filmet akciófilmnek titulálta, az nem volt magánál. Ez a film legfeljebb egy fantasztikus ifjúsági mesefilm. Voltak benne vicces jelenetek, jó akciók, de leginkább csak sok mese és tiniromantika. Olyan Karate Kid-filmek feelingje volt az egésznek. Sokszor nagyvonalúan átsiklottak dolgokon, magyarázat nélkül hagytak jeleneteket - és rábízták a nézőkre, gondoljanak, amit akarnak. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ez nem egy akciófilm, csupán egy videójáték-adaptáció vagy egy ifjúsági fantasy (sok hibával), akkor egyszer megnézhető.
7/10
zoli3x 2021 nov. 14. - 18:30:30 7/10
Egészen jó kis mozi volt, különösen a fiatalabb generáció számára. A trükkök nem túl jók, de maga a történet és a humor egészen jó. Kellemes kikapcsolódás!