Kaméleon

Bakancslistához adom
Chameleon
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 108 perc, 1995

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A nyugdíjas kormányügynök visszatér a munkába, miután családját megölik. Az álruhák mestereként minden trükköt felhasznál, hogy beépüljön a hírhedt drogbáró bandájába, aki szerettei haláláért is felelős. Annyira beleéli magát a küldetésbe, hogy főnökei aggódni kezdenek, nehogy teljesen elszakadva a valóságtól saját személyiségét is elveszítse...

Stáblista:

Szereplők

Willie Serling
Matt Gianni
Jill Hallman
Stuart Langston
Giovanni Pazatto
Jason Ainsley

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2015 aug. 01. - 19:57:36 Előzmény olahmiki1959
Ezen én is meglepõdtem, felvettem videóra, és csak most néztem meg. Ráadásul bár ráhagytam vagy 10 percet a felvétel végére, jó magyar szokás szerint még így is lemaradt a befejezés, az egyik reklámblokk volt vagy 15 perces, ha jól figyeltem. Amúgy meg eléggé harmatgyenge a filmecske, bár alig értettem valamit a szövegbõl, fõleg ahogyan pl. LaPaglia hablatyolt és elnyelte a szavakat. Többre mentem volna, ha legalább magyar feliratot alápakolnak a sztorinak, de már elõfordult máskor is ezen a csatornán (is), hogy pure English mentek a dolgok estefelé, amit nem igazán értek. Valószínûleg úgy gondolták az itthoniak, hogy ilyen gyenge filmeket nem éri meg sem szinkronizálni, sem feliratozni, vagy nem tudom, mindenesetre meglepõ, ha már egyszer Magyarországon vagyunk, és kemény összegeket fizetünk azért, hogy filmeket nézhessünk. Ami még külön bosszantó, hogy itt is vagy elcsépelt és ezerszer látott, vagy semmitmondó filmek mennek többségükben, pedig a Paramount stúdió termékeibõl nyilván lenne mit csemegézni. Sajnos ezzel a csatornával is az a probléma, mint sok más hasonlóval, hogy nagyítóval kell keresni az igazán jó produkciókat, anno az MGM-en is többségben voltak a középszerû, jellegtelen, unalmas filmek, pedig az a stúdió is rengeteg valóban jó alkotást készített, de úgy tûnik, valamiért valakiknek nem érdekük, hogy több tartalmas filmet szedjenek elõ a stúdiók archívumából.
olahmiki1959 2015 júl. 15. - 00:17:57
MI van?
Se szinkron, se felirat?
Valami technikai probléma miatt a Paramount ma este eredeti, angol nyelven adja a filmet, ami így a magyar nézõk 90 százalékának élvezhetetlen.
Gratulálok!