Kaméleon

Bakancslistához adom
Chameleon
amerikai-ausztrál sci-fi akciófilm, 90 perc, 1998

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A világot behálózó és a gazdaságot uralma alatt tartó IBI Társaság hatalmának megőrzése érdekében embert klónoz. A Kaméleon projekt néven futó programban átváltozásra is képes szuperügynököket teremtenek. A gyönyörű Kam (Bobbie Phillips) az első közülük. Mindjárt az egyik legfontosabb küldetésében, amely egy titkos társaság által kifejlesztett chip megszerzésére irányul, faképnél hagyja teremtőjét. Ghennel (Eric Lloyd), az akcióban árván maradt gyerekkel együtt igyekeznek megtalálni az utat a Vidékre, ahol az értékes chipnek hasznát vehetik a Társaság hatalma ellen lázadók. Cortez (Philip Casnoff), a cég vezetője és Kam alkotója megbízza Quinnt (Nicholas Bell), a rettegett fejvadászt a szökevények és a chip kézrekerítésével.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
veszi87 2008 jan. 04. - 01:22:58 1/10
Én csak gratulálni tudok az RTL KLUB-nak!Ilyen hihetetlenül szar filmket csak õk tudnak vetíteni.
Ha van egy jó sorozat pl:(Kemény Zsaruk,Döglött Akták..stb) azt vetítik 3hétig utánna semmi 2hónapig és kezdjük elõröl.Na mind1!Ez a film se piskóta az biztos.
Igy tovább RTL KLUB
kevinspéci 2008 jan. 03. - 11:40:53 Előzmény Neszfor
Mer' vannak, akik meg is veszik... Tán még szinkronizélik is, a vacsora után tálalják. Ha megnéztél belõle akár egy árva képkockát is, már elérték szerintem a céljukat, meg a megcélzott nyereséget...
Neszfor 2007 aug. 07. - 17:01:02
Miért kell már ilyen filmeket csinálni? Egy ideig csak-csak lehet nézni, de aztán rájön az ember, hogy kár ilyen sefüle-sefarka filmmel kínoznia magát. Sehol semmi eredetiség, mindent láttunk már valahol, a hangulat nagy nulla és a színészi játék is. Ráadásul ez a kissrácos vonal olyan megmosolyogtató. Esetleg amerikai-ausztrál vígjátékként még csak-csak elmenne, de újból feltenném a kérdést: miért kell ilyen filmeket csinálni?