Kasza!

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar show-műsor, 2013

Értékelés:

149 szavazatból
Szerinted?

A népszerű heti show február 24-től a negyedik évaddal a TV2 Csoport legnagyobb csatornáján megújult színpadképpel, és újabbnál újabb meglepetésekkel szórakoztatja tovább a nézőket! Kasza Tibi hétről hétre a legnépszerűbb sztárokat hívja meg műsorába, akik biztosan számíthatnak majd egy-két csípős Kasza-féle beszólásra. A műsorvezető önmagát sem kíméli, vendégei is hasonló bánásmódra számíthatnak. Továbbra is kiemelt szerepet kap a műsorban a zene, valamint Tibi sajátos, senkivel össze nem hasonlítható interjúi.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kicsizsike 2015 dec. 31. - 21:33:42
Logopédust, logopédust. Mindig azon csodálkozom, hogy ki engedte képernyõre?
1/10
Nanásnani 2015 dec. 31. - 15:12:33 1/10
Ki az a Kasza? Ennyi!
fo.ma 2015 szept. 10. - 18:01:43
Szánalmas, ahogy a saját viccein fuldokolva röhög! Még vicces is lehetne, ha nem tolná ilyen döbbenetesen túl! Megelégedetten, kidüllesztett mellel parádézik, a közönség véleménye észrevehetõen nem érdekli, csak magának és a vendégeinek játszik. Harsány és tolakodó, csak a saját poénjait értékeli és ha egy vendége maga is elsuttyant egy viccet, azt õ rögtön továbbragozza, hogy abból is magát hozza ki 'gyõztesnek'.
Visszatetszõen sok a gyerek, kár érte!
pneklara 2015 máj. 13. - 06:47:39
Egyetlen szóval lehet jellemezni ezt a Kasza! mûsort: szánalmas. A vezetõje is, és a meghívott vendégei, akiket nem nehéz lerángatni a szánalmas nívójára. Két, magát macsónak gondoló férfi locsolgatja egymást egy-egy kancsó vízzel egy asztalnál. Ez volt a Berkivel való program. Keresztes Ildikó viselkedése egyre inkább azt sejteti, hogy valami nagyon nincs rendben a lelkével.És a végére maradt a Hajdú-Sarka házaspár, Kata köldökig kivágott ruhája minden mást háttérbe szorított. Míg próbálták beállítani a boldog párkapcsolat látszatát, végig azon gondolkodtam, milyen lehet ezeknél a hétfõ, kedd...
Ez volt az elsõ, s egyben utolsó Kasza!, amit megnéztem.
1/10
irobmoz 2015 máj. 05. - 23:55:52 1/10 Előzmény wowow
A mûsorvezetõ utálatát túlozni nem lehet gusztustalanabb vendégekkel.
1/10
Semprini 2015 máj. 05. - 23:20:57 1/10
Nem annyira tenyérbemászóan ellenszenves, mint Hajdú Péter, nem olyan mértéktelenül egocentrikus, mint Friderikusz és közel sem olyan idegesítõen modoros mint Fábry - de jó úton halad, hogy utolérje mindhármukat. Abszolút mûmájer, erõltetetten humoroskodó, ugyanakkor a poénjai 70%-a egyáltalán nem vicces, inkább csak kínos. Õ is az a fajta showman, aki irritálóan a riportalanyai elé tolakszik, túlteng, hangsúlyozottan õ a fontos, nem pedig a meghívott vendég. Számomra nem létezik ennél ellenszenvesebb mûsorvezetõi attitûd.
nanorobot 2015 máj. 05. - 23:12:20
Ez a Kasza Tibi k. idegesítõ, modoros és unalmas!
fo.ma 2015 máj. 05. - 21:33:36
Kasza nagyon sok! Nem bírom azokat a mûsorvezetõket, akik folyton túl akarják szárnyalni a meghívott vendégeiket. Na õ pont ilyen. Erõszakosan nyomakszik, pörög, szerepel, nagyon túlnyomja magát. A viccei is jobban tetszenének, ha nem akarna mindig mindenkinél viccesebb lenni. Saját magából és a poénjaiból is vissza kellene vennie, nem is keveset!
wowow 2015 ápr. 28. - 23:38:16
Ettõl a vihogó fruskától megfájdult a fejem. Elég volt, elkapcsoltam.
olahmiki1959 2015 ápr. 08. - 06:23:39
Jót röhögtem az Irigy Hónaljmirigy tagjain.
Mindig úgy vagyok velük, hogy már a könyökömön jönnek ki, van olyan csatorna, hogy állandóan a régi mûsoraikat ismétlik, aztán, amikor elkezdem nézni õket, akkor mindig ott ragadok, és soha nem bánom meg.
Valamit tudnak ezek a fiúk, és ami az érdekes, hogy nem csak az elõre begyakorolt produkcióik marha jók, hanem amikor élõben, spontán kell beszélniük, akkor is rögtön tudnak valami frappánsat válaszolni, dõl belõlük a poén, meg a hülyeség.
Kasza jó mûsorvezetõ, van humora, és egy bizonyos stílusa is, de igazából a vendégek viszik el a mûsorát.:D
wowow 2015 ápr. 01. - 21:27:32
Azt kell mondjam, hogy ez a legnézhetõbb, legszórakoztatóbb beszélgetõs-show mûsor a hazai palettán. És nemcsak a többi rosszhoz és kevésbé rosszhoz viszonyítva jó ez, hanem abszolút értelemben is. Bár nem mindegyik rész ugyanannyira szórakoztató vagy színvonalas. Pl az elsõ, a Nagy Ferós nem tetszett nekem.
Lengabor 2015 márc. 13. - 16:21:45
2015. március 17. - kedd, TV2

22,35: KÉSÕBBI IDÕPONTBAN!
Kasza! (12)
(2015)
showmûsor (50')
4. évad 4. rész
mapk 2015 márc. 12. - 20:24:01
:D:D
mapk 2015 márc. 12. - 19:59:26
:D
mapk 2015 márc. 12. - 19:09:18
Aki nézi, magára vessen! :D
olahmiki1959 2015 márc. 12. - 15:32:45
"Az meg felhaborito megjegyzes, "akinek nem tetszik az ne nezze""

Ezt a mondatot én követtem el, és tulajdonképpen igazad van, senki ne írja elõ másoknak, hogy mit nézzen, és mit ne...
Habár rögtön hozzátettem azt is, hogy - "akármilyen közhelynek tûnik ez a mondat".:D
Úgyhogy ennek jegyében - és hogy mindketten elégedetten hajtsuk álomra a fejünket - kissé átalakítom a fenti mondatomat, mégpedig a következõképpen:

"Akinek nem tetszik, az is nézze!"
Nézze meg az ember!...:)
olahmiki1959 2015 márc. 11. - 19:16:33
Szerintem akinek nem tetszik, az ne nézze - akármilyen közhelynek tûnik ez a mondat...
Nekem úgy nagyjából 80 százalékig, de tetszik, - azt hiszem, ez elég jó arány a mai médiaviszonyok között, - Kasza stílusa engem nem irritál, pontosan tudom, hogy ez egy felvett póz, õ szándékosan ilyen, jó a humora, és ami a lényeg, soha nem fordul át alpáriságba, nem úgy, mint mondjuk Hajdú Péter és vendégei.
A Kasza mûsorában hallható zenék kifejezetten jók és színvonalasak, ami megint csak nem utolsó szempont.
Ha csak ez lenne a leggyengébb mûsor a médiakínálatban, akkor összetehetnénk a kezünket, hogy itt a Kánaán...:)
Erre valószínûleg egy darabig még várni kell.:D
1/10
Larvitar 2015 febr. 27. - 23:35:11 1/10
"Láttam egy mûsort amiben a barátnõje(még az elõzõ)nyilatkozott és elmesélte milyen romantikus dolgokkal lepte meg õt"

Nos szerintem ahhoz pénz is kell... :) Persze ettõl még apróbb romantikus dolgok vannak az életben, de nem olyan kaliberûek mint egy utazás vagy bármi... Általánosítani nem kell, mivel senki nem látja ki mit vesz, ki mennyire romantikus, mert mi ugye nem vagyunk közszereplõk.

"Nagyképû?Ezt csak poénból teszi de úgy látszik ezt sokan nem vágják le."

Poénból, ami nem poén. Nagyon erõltetett, és egyáltalán nem vicces. Van 1-2 jó poén benn, az tény, de egy idõ után inkább idegesítõ ez a nagy ego, még akkor is, ha csak megjátssza.

"A külsejérõl senki sem tehet"

Ebben egyetértek. A külsejét felesleges felhozni, mert senki sem tökéletes.
Papp Beatrix 2015 febr. 27. - 22:32:53
Nem szoktam ilyen helyekre írni,de komolyan most megteszem.Nem értem kinek mi a problémája a Kasza Tibivel.Szerintem nagyon jó fej,imádom a humorát!
Nagyképû?Ezt csak poénból teszi de úgy látszik ezt sokan nem vágják le..Sok komoly,besavanyodott ember...Talán az irigység beszél belõletek,ki tudja?
Minden esetre nem értem milyen alapon ítéltek el egy olyan embert akit még csak nem is ismertek.Ennyi erõvel elítélhetnénk valakit a hajszíne miatt is.Csak azért mert valaki szõkének van aki meg barnának születik még nem lesz rossz ember..
A külsejérõl senki sem tehet.Még az a szerencse,hogy itt mindenki tökéletesen néz ki..
Szerintem sokan példát vehetnének róla..Láttam egy mûsort amiben a barátnõje(még az elõzõ)nyilatkozott és elmesélte milyen romantikus dolgokkal lepte meg õt..Hát errõl példát vehetne néhány pasi aki azt sem tudja,hogyan kell kedves lenni egy nõvel..
Ráadásul nagyon szép hangja van,bárki bármit is mond.
Egyébként meg mindenkinek lehet véleménye,joga is van ahhoz,hogy kinyilvánítsa de azért nem kell bunkónak lenni!
Úgy látszik a mai világban ez számít normálisnak,hogy pocskondiázzuk a másikat mi közben mi magunk sem vagyunk különbek.Csak ezt senki nem látja mert mi nem vagyunk közszereplõk.
Tibag05 2015 febr. 24. - 15:25:01 Előzmény ceia
A Crystalt mi is szerettük. Jól énekel a Kasza, de tényleg enyhén szólva is harsány. Picikét nagy arca van. Ettõl még szeretem a hangját, de pl. a tesója hangját sosem fogjuk megismerni, mert állandóan leordítja Õt a színpadról.
Összes hozzászólás