Kéjhölgyek Amerikája

Bakancslistához adom
Sex For Sale: American Escort
18 éven aluliak számára nem ajánlott dokumentumfilm

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Aki beírja az internetes keresőbe a "the girlfriend experience" szavakat, néhány másodpercen belül luxusprostituáltak sokasága közül szemezgethet magának. A legősibb hivatás a modern technikának köszönhetően manapság a sokadik virágkorát éli, mesés hasznot biztosítva az üzlet haszonélvezői számára. De milyen ez az izgalmasnak tűnő, csillogó-villogó világ belülről? A filmben a Nat Geo okonyomozó újságírója, Mariana van Zeller a keresleti és a kínálati oldalt is alaposan szemügyre veszi terepi vizsgálódása során.

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
ilali 2014 ápr. 01. - 21:37:29
Offtopic
Talán ennyi „vicc” megengedett, ha más okkal nem a mai dátumra való tekintettel.
Felv.: DWA - MPAA
offtopic
ilali 2013 nov. 07. - 19:45:50
„- Te ismered az embereket. Miért ócsárolnak mindig? Miért viccelõdnek a nevemmel, miért karcolják karikatúrámat a klozettfalra?”
„ ...ámbár manapság már alig akad halandó lélek, aki szemeit tisztelettel fordítaná az Ég felé, ...” J. U. (G. Á.) A kentaur
ilali 2013 okt. 30. - 11:40:20
Én természetesen az ajánlottakhoz még hasonlót se írtam be a keresõbe, de úgy hallottam, ha megtettem volna elcsodálkozhattam volna, hogy a nõk a fényképek alapján tengerparti luxusszobákból milyen gyorsan kerülnek ki ablak nélküli kopott szobákba, a „menõbbek” esetleg beruháznak egy pálmafás poszterbe.
Az „üzleti haszonélvezõk” ezt a „hivatást” ugyanúgy tönkreteszik, mint minden mást.
idõjós1010 2012 nov. 10. - 22:34:10
A riportercsaj felment egy ilyen eszkort céghez ahol papírt iratnak alá az emberrel arról hogy nem vállal szexet, csak táncot, viszont nyilvánvaló hogy minden megrendelõ szexre számít, ha pedig ezt a csaj nem vállalja akkor tutira nem lesz kifizetve. Akkor most ez kinek éri meg ? Ökörség.