"Az én görög konyhám" második évadában Tonia Buxton séf folytatja a görög mediterrán vidék kulináris és kulturális felfedezését. Tonia a nyarat ősei földjén, Cipruson tölti. Limassolban elérkezett az éves borfesztivál ideje. Tonia-t egy családi borgazdaság borkóstolójára hívják, ahol zamatos csirkét süt. A Troodos-hegység falvaiban Tonia meglátogatja a rokonait, és jellegzetes ciprusi ételeket készít, majd keftedes húsgombócokat süt egy hegyi piknikre. Segít a barátainak is, akik azért érkeztek ide, hogy egy hagyományos esküvőn kössenek házasságot.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások