Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise an die Loire

Bakancslistához adom
drámasorozat, 2016

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2023 nov. 22. - 09:31:52 8/10

Hochzeitsreise an die Loire - 23. Nászút a Loire-völgyébe (2016)

Stefan esküvőszervező számára az utazás meglepetéssel kezdődik. Édesanyja, Friederike esküvőszervezőként beáll a még mindig sérült volt felesége, Andrea helyett. A fedélzeten Stefan rendkívüli kéréssel szembesül. Gyermekkori barátja, Katharina a hajón házasodik, és megkérdezi tőle, el tudná-e képzelni, hogy bérapa legyen. Férjével, Alexanderrel, akinek már van egy tizenegy éves lánya az első házasságából, nem akarnak mást, mint egy másik gyereket. De Sándor sajnos nemzőképtelen lett. Katharina nem akar névtelen apát, ezért megkéri a meglepett Stefant, hogy gondolja át a kérését.

Véletlenül Friederike tudomást szerez erről, azonnal megdöbben. Hibáztatja fiát is, miért nem utasította el azonnal a kérést. De az ifjú házasok ebben a témában sem értenek egyet. Fanny, Katharina mostohalánya pedig egyébként is ellenzi a család bővítését, és mindent megtesz, hogy megnehezítse apja új feleségének életét.

Az utazás a második menyasszony és vőlegény, Julia és Patrick számára is nagy meglepetéssel kezdődik: a vőlegény lekési a hajót. Julia esküvői tanúja és legjobb barátja, Daniel váratlanul ezt jelnek véli. Régóta szereti a menyasszonyt, és végre fel akarja fedni előtte az érzéseit. De a vőlegény nem az a fajta ember, akit könnyen félre lehet állítani. Az esküvőszervezőknek ismét sok dolguk lesz, hogy a végén a megfelelő párokat vezessék az oltárhoz és a boldogságba.