Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise nach Dubai

Bakancslistához adom
drámasorozat, 2014

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2023 jún. 17. - 15:51:19 8/10
8/10
grosz_i 2023 jún. 17. - 15:50:58 8/10
Álomhajó - Mézeshetek Dubaiban 20. epizód (2014)

Andrea és Stefan Herbst, az «Álomhajó - Mézeshetek»" esküvőszervezői most már boldog elvált pár, de megmaradnak közös esküvőszervező párnak. Beatrice főstewardess nagy-nagy meglepetésére Stefan az új esküvői fotóssal, Heidivel párkapcsolatban van, ami Andreának állítólag nem is okoz gondot. Ennek ellenére Andrea megkéri régi barátját, Marcelt, aki pilótaként dolgozik Dubaiban, hogy tegyen úgy, mintha ő lenne az új szerelme.

Anna és Peter Körner régóta ismerik egymást – Anna Peter csomagolóanyag gyárában végezte a gyakorlati idejét. De Peter csak felesége halála után viszonozta Anna szerelmét, ami felnőtt fia, Dirk számára nem is könnyű, főleg, hogy már fiatalon szerelmes volt Annába. Ennek ellenére esküvői tanújuk lesz a fedélzeten, és Anna azonnal bevonja őt az apja iránti aggodalmába, ugyanis valami nincs rendben Peterrel.

Peter, aki mindent tagad Annának és Dirknek, valójában néhány hónapja tudja, hogy halálos beteg. Ezért szeretné, ha ez az utazás, amelyről tudja, hogy számára az utolsó lesz, felejthetetlen emlék legyen Anna számára - és gondoskodni is szeretne arról, hogy Annára és Dirkre gondtalan élet várjon.

Larissa és Michael Brennecke, a fiatal, fülig szerelmes esküvői pár mindössze három hónapja ismeri egymást. Mindketten abszolút munkamániások, ugyanannál az irodánál dolgoznak építészként, és mindezidáig csak munkában vagy ágyban találkoztak egymással.
Csupán az esküvőjük után veszik tudomásul, hogy egyáltalán nem ismerik egymást, sőt teljesen különböznek is egymástól: sport, korai kelés, finom steak - minden, amit Michael nagyra értékel, Larissa azt nem szereti, és megfordítva: Larissa még az éjszakát is nappallá változtatná, ott Michael ülve elalszik, és utálja a múzeumokat. A helyzet vészjóslóan tovább bonyolódik. Már éppen eldöntötték, hogy az egész házasságuk egy szörnyű nagy tévedés volt, amikor Larissa futás közben beüti a fejét egy oszlopba, és a baleset következménye: átmeneti amnézia lesz...
8/10
grosz_i 2022 márc. 14. - 10:01:04 8/10
Már nem a megszokott élményeket nyújtó Álomhajó-Mézeshetek, de kellemes kikapcsolódás, és mivel nincs szinkron, alkalmas nyelvgyakorlásra is...