Lég-Tér

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Egy álom valóra válik: a repülés kezdetei Ikarusztól a Wright fivérekig. Kipróbáltuk! a hőlégballontól a harci helikopterekig - ízelítő a sorozat tartalmából.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
parabellum 2008 máj. 31. - 02:29:31 Előzmény feetsize11
Nem konkrétan válasz, csak kiegészítés, hogy aki annyira bénázik ottan össze-vissza, az nem az a Mészáros Zoltán akinek a nevén szerepel. Régen kötelezõ volt egy megkülönböztetéssel illetni a késõbben érkezõket, ma már úgy látszik, ez sem fontos. Legyen mondjuk ez a Mészáros a Mészáros L.(égtér) Zoltán, s így már azonnal tiszta. S maradjon a Mészáros Zoltán az eredeti Mészáros Zoltánnak, akinek az ország ismeri.
3/10
feetsize11 2008 márc. 08. - 14:27:51 3/10
Na ez is megvolt, kipipálva...
mondhatják a készítõk...

A mûsorvezetõk közül a hölgy még csak-csak, de a férfi egyszerûen csapnivaló. Még az elején egy fájdalommenetes csere belefér (castingossal együtt), gondolják meg.

Mint amatõr repülésszeretõ kiváncsi voltam mi jön ki az egészbõl, de kissé csalódtam.
Ha az egyszerû ember a célcsoport, akkor túl sok volt a mûszaki rizsa, ha a hozzáértõk, akkor meg túl kevés, de ez nem az arany középút.

Ha pedig szegény Pilóta Úr otthon büszkén mutogatja a családjának tévés szereplését és mondjuk a fia megkérdezi: apa és milyen típus az a 373 ami a neved alá van írva? - mit mond neki?

Nem olyan rettenet hoszú ez a 25 perc, hogy ne lehetne rá jobban odafigyelni!

Üdv:
Attila