Mayans M.C.

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, krimisorozat, 70 perc, 2018

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel EZ Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. EZ büszke latin-amerikai család tehetséges sarja, az egykori aranyifjú látja, hogy az amerikai álom elérésére tett törekvéseit hogyan zúzza szét az erőszak. A bosszúvágytól vezérelve egy új identitást választ magának, ami olyan élet felé vezeti, amelyet soha nem tervezett, és amelytől soha nem tud menekülni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Ezekiel 'EZ' Reyes
Emily Thomas
Obispo 'Bishop' Losa
Johnny 'Coco' Cruz
Miguel Galindo

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
nefefe 2023 nov. 18. - 10:58:35 9/10
A végét nagyon összecsapták!
10/10
füles104 2023 nov. 10. - 15:00:56 10/10
Rendkívül, izgalmas, lebilincselő, érdekfeszítő
9/10
APBT 2023 aug. 04. - 18:54:10 9/10
SOA-val kár összevetni, nyilván az előbb is volt, jobb is volt. A negyedik évad eleje nekem egy necces pont volt, majdnem abbahagytam, de az évad vége nagyot üt. Az ötödik évad pedig szerencsére hozza a szintet.
Vannak nyilván furcsaságok, de a SOA-ban is voltak. A valóságtól ez is messze van, de mégis hihetőnek tűnik az átlagos nézőnek és bele tudja élni magát. Bárcsak egy átlag bűnügyi sorozat hozna legalább ilyen szintet. Edward James Olmos, Emilio Rivera, Raoul Max Trujillo amúgy is legendák, öröm őket nézni.
10/10
macska78 2023 júl. 08. - 21:41:45 10/10
Abszolút hihetően mutatja be ezt a ilágot.Engem végig lekötött.Szereplők nagyon jól vannak kiválasztva..mintha a valóságban is egy motoros banda tagjai lennének.Mikor elsőre nekirugaszkodtam a SOA-nak nem tetszett..ez után azt hiszem annak is adok egy újabb esélyt
10/10
skryD 2023 ápr. 14. - 01:35:38 10/10
Én nagyon nehezen kezdtem neki a sorozatnak. Körülbelül 1 évig volt várólistán. Sajnálom, hogy nem hamarabb kezdtem bele. Annyira magával ragadó, izgalmas története van, amiben szívesen elmerültem. Most fejeztem be az 4. évadot és az volt a legjobb benne, hogy nem egy szokványos sorozat. Maga a szereplők, a környezet, az előadásmód, a történet egyszerűen fantasztikus. Nagyon eltalálták. Ez az 4 évad elvitt egy olyan világba, ami számomra ismeretlen. Talán a valóság egy picit könyörtelenebb lehet, mint itt a sorozatban, de nekem így tetszett, ahogyan van. Fordulatos, izgalmas. Még találkozni fogok a Mayans M.C.-vel, mert biztos vagyok abban, hogy megfogom még nézni párszor. Jelenleg a 5. évadra várok. A Sons of Anarchy-ba még nem kezdtem bele, de ezek után tervben van. Mivel ez egy személyes vélemény, így nem kérek választ. Köszönöm! Számomra 10/11!
5/10
Drizari 2021 márc. 18. - 14:21:16 5/10 Előzmény robertsuzuki
Nos, most úgy néztem végig a 3. évad első két epizódját, hogy mintha láttam volna az előző két évadot, mert különösebb nyomot nem hagyott bennem. Az előző évadok történeteire annyira nem emlékeztem, hogy meglepett, itt véleményt is írtam róluk. Elfogadom, hogy az USA hadseregéből leszereltekkel nem foglalkoznak valami segítőkészen, pedig köztük sok a PTSD-ben szenvedő, nemcsak a sebesült. Erről is láttam néhány amerikai dokumentumfilmet. Hihetőnek tartom, hogy csalódottságukban és visszailleszkedési nehézségeik miatt ilyen félkatonai jellegű motoros bandákhoz szegődnek, akik élik a maguk törvényei szerinti világukat. Nézőként változatlanul dilemmázok a bemutatott mindennapjaikon, nem tudok velük se szimpatizálni, se velük szemben ellenségesen érezni. Az értékelésem marad közepes, pedig a szereplők alkati kiválogatása elég jó.
robertsuzuki 2020 aug. 06. - 16:30:00
Drizari írásán töprengve : Mivel az Usa hadseregéből leszerelő katonákkal gyakorlatilag senki semilyen szinten nem foglalkozik, egyszerűen magukra hagyják őket, azok gyakran köthetnek ki pl. egy motoros banda köreiben. Ott is - akár a katonaságnál - elég erős és fontos az összetartozás érzése, a bajtársiasság stb. Gondolom így jöhetett a filmben a katonai, - vagy ahogy írtad (Drizari ) - a forradadlmi szál.
1/10
NADAL14 2020 júl. 05. - 22:09:07 1/10
annyi jó sorozat van manapság hát ez nem az. 1.5 race után feladva mert gagyi és zs kategória keveréke .....
9/10
nefefe 2020 jún. 10. - 07:06:41 9/10
A Port már megint hülyeségeket ír: mi az hogy C/1 ??? Az IMDb-n 1. és 2. évad van.
Ez a rész más műsorújság szerint a 2. évad első része. Jó lenne figyelni kicsit, mert ez így a nézők megtévesztése. És már sokadszor.
5/10
Drizari 2020 ápr. 15. - 07:52:15 5/10
Vegyes véleménnyel néztem végig a két évadot. Értem én, hogy a világ legszabadabb (?) országában-egyesült államában élnek magukat még szabadabbnak érzők, akik szabad érzelmeiket csoportokba tömörülve fejezik ki. Egyszerűbben fogalmazva: akik törvényen kívüliek. Azt viszont nehezen értem, hogy miért kevertek bele egy fegyveres forradalmi szálat is? (Carla Baratta szerepe) Egy olyanét, aki egy másik országban harcol az elnyomás ellen a szabadságjogokért? Talán mert rajta keresztül érzékeltetik, hogy az USA beleszól más országok belügyeibe?
Ezt leszámítva, egy amerikai motorosbanda mindennapi életét láthatjuk, aminek többségi tagjai latin-amerikaiak. Emellett láthatjuk, hogy különösebb következmények nélkül úsznak meg gyilkosságokat, mintha nem léteznének amerikai bűnüldöző szervezetek. Némely esetben eléggé gyerekes okból, mert egy másik motorosbanda átmerészelt haladni a területükön.
Kétségen kívül, akik szeretik a dübörgő motorokat és a nagyon macsó külsejű fickókat, azoknak élmény mindegyik része.
5/10