Mennyei szerelem

Bakancslistához adom
Heavenly Match
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai filmdráma, 88 perc, 2014

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Casey tiszteletes éppen helyettesíti az egyházi csoport vezetőjét, amikor az váratlanul benyújtja lemondását. A nőnek felkínálják a lehetőséget a vezetésre, aki megretten a feladattól. Miközben a közösségen belüli harcát vívja, keresi a szerelmet, s bizonytalan abban, valaha is megtalálja...

Stáblista:

Szereplők

David Swenson
Olivia Thompkins
Ed Newman

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Huncut2012 2020 febr. 15. - 11:35:17
Casey tiszteletes éppen helyettesíti az egyházi csoport vezetőjét, amikor az váratlanul benyújtja lemondását. A nőnek felkínálák a lehetőséget a vezetésre, aki megretten a feladattól. Miközben a közösségen belüli harcát vívja, keresi a szerelmet, s bizonytalan abban, valaha is megtalálja...
Az én felhasználónevem 2019 aug. 10. - 19:04:47
Ez biztos nem az a film.
Herbst Ferencné 2019 aug. 10. - 15:49:02
Mennyei teremtmények - 1994 A tragédiába torkolló igaz történetek megfilmesítői gyakran esnek a rajongás és a túlzott ünnepélyesség hibájába. Peter Jackson a kivétel, akit mára híressé tett A Gyűrűk Ura-trilógia, de már a Mennyei teremtményekben is a jó és rossz, az ártatlanság és a bűn, a vígjáték és a dráma között húzódó vékony határvonal megtalálásával kísérletezett.

A rendező szabadon dolgoz fel egy 1952-es gyilkossági esetet, melyben két új-zélandi iskolás lány, Pauline Parker és Juliet Hulme megölte Pauline anyját, hogy ne kelljen elválniuk egymástól.
A film egyszerre pikáns és megható, két tudálékos, a sorból kilógó kamaszlány balvégzetű szerelmének parabolájaként adja elő az esetet.