Miss World 2007

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Idén 57. alkalommal rendezik meg a világ legszebb lányainak versengését. Az élő közvetítést Kínából (Sanya) láthatjuk, ahonnét Horváth Éva tudósítja a magyar nézőket, a budapesti stúdióban pedig Bálint Antónia kommentálja az eseményeket.

A versenyen Magyarországot a 22 éves, Budapesten élő Bodri Kriszta képviseli.

A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, több mint 140 országban van jelen. A Magyarországon megrendezett Miss World Hungary verseny mindenkinek egyenlő esélyt biztosít, hogy megmérettesse magát ezen a nemes viadalon. A verseny nem csak a külső szépségről szól, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és lehetőségről.

A Miss World verseny története 1951-ig nyúlik vissza, ekkor rendezte meg először Eric Morley a londoni Waterloo Bridge déli oldalán tartott Festival of Britain promóciójaként. A verseny egyre népszerűbb lett egyre több ország vett rajta részt és egyre több nézőt vonzott. Jelenleg mintegy 107 országban több mint 2 millárdan követik figyelemmel a döntőt.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
zs9302 2009 júl. 07. - 19:58:14
Errõl sajnos lemaradtam.