Motor Psycho

Bakancslistához adom
amerikai thriller, 74 perc, 1965

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Fiatal, leginkább nagy motorokon száguldozó bűnözőkből álló banda szexuális erőszakot és más erőszakos cselekményeket követ el. A lelkileg sérült bandavezér egykori vietnámi katona.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Vadrenalin 2015 aug. 14. - 21:26:40 Előzmény pie85
Látom, neked is a 92-es baromságot sikerült megnézned ezzel a címmel. :-) Érdekes módon az nincs a porton, ezt viszont nem adják, pedig ez a 65-ös mozi állítólag filmtörténeti érdekesség. Persze attól még lehet, hogy ez sem jobb. :-)
pie85 2015 ápr. 02. - 12:51:38
He's the man! :D
pie85 2015 ápr. 02. - 12:45:01 Előzmény Vadrenalin
Te úristen! Ez a film olyan fizikai fájdalmat okozott, hogy a film felénél rendesen fejfájásom lett! Amúgy imádok ilyen zs-gyöngyszemeken röhögni, de ez szó szerint egy tortúra volt! Ezek az õrült visítozós karakterek teljesen kicsináltak, csak saját felelõsségre ajánlott a megtekintése! Annyira brutálisan rossz, hogy még a Kivérezve címû filmet is odaveri, pedig aztán az se piskóta! :D http://www.port.hu/kiverezve_revamped/pls/w/films.film_page?i_film_id=110375
A képivilág + vágások is irtózatosan gagyik, nem beszélve a röhejes forgatókönyvrõl! Nem csoda hogy egyetlen színész se vitte semmire, másban talán nem is játszanak, akárcsak a rendezõ, akinek szintén ez az egyetlen filmje :D
Érdekesség, hogy aki Billy Badd-et, az õrült motorost játsza, az rendezte a Véres Játék 4 címû rettenetet is! :D
Vadrenalin 2011 okt. 15. - 13:05:35
Ezt a filmet akartam megnézni, de egy 1992-es - akkoriban horrornak besorolt - film akadt horogra ugyanezzel a címmel. Abban is van motor meg cici, de utóbbiból olyan, ami a szilikon inplant feltalálása óta nem létezik Hollywoodban (régen is testdublõröket használtak helyette). :-) Gondolom, komoly hazai terjesztésre szánták, mert profi szinkronszínészek dolgoztak a magyar változaton, de maga a film elképesztõ: olyan szinten zs kategóriás, hogy az már bájos. Komolyan mondom, mintha készítõje szándékosan törne Ed Wood babérjaira, olyan film amit képtelen voltan kikapcsolni, odaszögezett a képernyõ elé, mert nem hittem el, hogy ilyen van. Egy horror (na jó, valójában max. thriller), amit végigmosolyogtam, de azóta sem tudom, volt-e ilyen szándéka az alkotónak. :-)