Nagyvárosi dzsungel

Bakancslistához adom
Urban Jungle
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokureality-sorozat, 30 perc, 2014

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Olykor nincs szükség repülőjegyre és túrabakancsra ahhoz, hogy az élővilág kellős közepén találjuk magunkat. A háromrészes sorozatban Boone Smith nyomolvasó Chicagótól Canberráig olyan rendhagyó vadonokba látogat, melyeket az embertől hódítottak vissza a denevérek, a hiúzok, a páviánok és az elefántok.

"Vérengző leopárd az utcán!" "Vámpírok a híd alatt!" "A vadvilág visszafoglalja városainkat!" Manapság egyre több ilyen hangzatos szalagcímmel találkozni, ám a bulvárlapok cikkei ennél jobban ritkán mélyednek el a témában - szemben Boone Smith nyomolvasóval, aki lélegzetelállító kalandokra indul a Nagyvárosi dzsungel című sorozatban. A nagymacskák becserkészésre szakosodott szakember ezúttal nem a Sziklás-hegység érintetlen rengetegeibe látogat, hanem egy olyan rendhagyó és meglepő vadonba, melyet az embertől hódítottak vissza az állatok. Boone az epizódokban csak kilép az ajtón, és máris az események közepén találja magát - az ablakunk mellett, a felhőkarcolók felett, a lábunk alatt. Bármerre járunk a Földön, egy új vadon van születőben - és nekünk csak két éles szemre van szükségünk a felfedezésére.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?