Nigella konyhája

Bakancslistához adom
Nigella Kitchen
angol ismeretterjesztő filmsorozat, 2010

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A televíziós főzés hercegnője egy új sorozattal tér vissza a képernyőre, hogy emlékeztessen bennünket arra, hogyan is rabolta el a szívünket. A tőle megszokott természetességgel és elegáns egyszerűséggel felvértezve ezúttal is fogások armadájával teríti be az ebédlőasztalunk, hogy éjszakánként rá-rájárva degeszre tömhessünk magunkat. Nigella egy személyben testesíti meg a főzés és az ételek elfogyasztásának örömét, visszadva a kötelességből tűzhely fölött töltött órák miatt elvesztett életkedvet. Tartson Nigellával és tűzze zászlajára új mottóját: Főzni jó!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
vino-et-veritas 2013 márc. 20. - 13:30:43
Na, azért az durva, amikor "beugrik" a kedvenc zöldségeséhez passió-gyümölcsért, a halashoz egy kis friss lazacért vagy a közeli henteshez olyan minõségû (de ott "közönséges") marha- vagy birkahúsért, amilyenrõl itt csak álmodni lehet. Nem beszélve a jobb "sarki fûszeresnél" beszerezhetõ egzotikus fûszerekrõl, stb...

Bár minden részt nem láttam tõle, de egy korai adásban egy "magyarosnak" gondolt szendviccsel nagyon mellétrafált (már, ahogyan õ azt elképzelte). Ilyet, így itthon szerintem senki sem készít, s nem is eszik - krémsajt + meggydzsem + szénfekete köményes kenyér. (Most látom, hogy a neten is fenn van a video.)

Ettõl függetlenül szórakoztató amit csinál és néha mi is próbálkozunk az egyszerûbb, "kelet-európai" változatokkal...
10/10
Obsession 2013 márc. 20. - 10:13:35 10/10 Előzmény norah
Én is vártam már hogy legyen! :)
norah 2013 márc. 13. - 20:09:46
végre újra! imádom! :)