Ötökör

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A műsor vegyíti a klasszikus burleszk és a "jackass" (bevállalós műsor) műfaji elemeit. Az "ötökör" nem betanult szerepet játszik, hanem egyszerűen csak magukat adják. Saját hétköznapi ökörködéseik és a tőlük megszokott "egyedi" szórakoztató stílus köszön vissza a műsorban is, hiszen a buli és a balhé eddig sem volt ismeretlen fogalom a baráti társaság életében.

Az öt karakter az adásokban egységes csapatként kerül különböző érdekes helyzetekbe, melyek mindig valamilyen helyzetkomikumon alapulnak. A mozaiktipusú szórakoztató műsorban jelenetek váltják egymást, melyeket mindegyik adásban más és más kerettörténet foglal magába. Az első adás sokatmondó témája: az ötökör társadalomba való beilleszkedéséről szól. A műsor egyik érdekessége a visszatérő rendhagyó kvízjáték, az "Öröm vagy töröm", ami új távlatokat nyit a kvízshowk történetében, ugyanis a kvízmester és a stáb a játékosok otthonába költözik a játék időtartama alatt. Nemcsak a helyszín, hanem a játék menete is újszerű. Ugyanis a játékosok saját személyes/kedvenc tárgyaikat teszik kockára, amire a kvízjáték címe is utal.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
toshiba321 2010 febr. 19. - 16:32:12 10/10
nekem tetszett kár hogy nem lett sikeres
rajnaip 2006 jún. 08. - 18:58:02 Előzmény Hexe
A felsorolt sorozatok közül az összes baromság. Szerintem.
Hexe 2006 máj. 08. - 19:40:30
Nem kötelezõ nézni. Van akinek a balázska, mónika és gyõzike is túl magas az IQ-jához, csak valami vibráljon elõtte. Én ezt a mûsort szívesebben látnám az anyátokközt helyén.