Pesty Fekete Doboz

Értékelés:

54 szavazatból
Szerinted?

Tíz év kihagyás után ismét megjelenik a Pesty Fekete Doboz az MTV képernyőjén. Pesty László ismét tabutémák után nyomoz.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
dzsemfix 2012 nov. 02. - 12:27:42 8/10
Bocs, javítanék: ami nélkül az utolsó mondat eleje. :)
8/10
dzsemfix 2012 nov. 02. - 12:26:03 8/10 Előzmény adamnagysweetmovie
Teteje? :D Nem ház ez te. :D
Egyébként nekem nagyon is tartalmasnak tûnik ez a pár mondat alapján is a mûsor, úgyhogy biztos megnézem.
Végre valami ami normális, nézhetõ mûsor megy a TV-ben és nem a szokásos népbutító, csillivilli, sztárszületik de minek típusú Amerikából jöttem tákolmány.
adamnagysweetmovie 2012 okt. 28. - 13:59:22
Valami tisztaszívû magyarázza el, hol van ennek a tartalomismertetõnek a "teteje"...

"9 év és 9 hónap börtönben töltött idõ után Tánczos Gábor, a körmendi gyermekgyilkosságért elítélt férfi, továbbra is ártatlannak vallja magát. Exkluzív interjú Tánczos Gáborral és édesanyjával. Nemzetközi felmérések szerint 100 állatkínzó közül 30 gyermekmegrontó is, 36 családját bántalmazó, 46 pedig embert is ölt. Magyarországon ezeket az összefüggéseket nem vizsgálják. Meddig tart az örök nyugalom? Emberi maradványok alattunk és mellettünk. Ön szívesen lakna egykori temetõ helyén? És gondolta volna, hogy ma Magyarországon 10.000 urnát tartanak az emberek saját otthonukban?
adamnagysweetmovie 2012 szept. 16. - 23:12:52 Előzmény tapodeer
Geszt interjú? Örülök, h ennyire nyitott vagy.
offtopic
tapodeer 2012 szept. 16. - 20:47:04 Előzmény adamnagysweetmovie
adamédesmúvi: hozzászóláSOK, nem hsz-ek. Annyira iszonyatosan idétlen amit nyomatsz.. nem bírom ki, ki kell, hogy javítsalak. Legalább az észt ne osztanád még a tetejébe vagy ha igen, tanulj meg magyarul, köszi.

Másrészrõl: jó volt a legutóbbi rész is. Lehetne kéthetente is.
olahmiki1959 2012 szept. 16. - 19:41:03 Előzmény adamnagysweetmovie
Meghallgattam eddig kb. a beszélgetés felét, majd meghallgatom az egészet is, ha lesz idõm.
Nagyon jó, Gesztit egyébként sokan hajlamosak elkönyvelni egy könnyed, jópofa, szójátékokat gyártó, felületes fiúnak, holott, ha arra van szükség, tud õ nagyon is komoly, jó gondolatokat a hallgatókkal megosztó ember is lenni.
Itt most olyan.
adamnagysweetmovie 2012 szept. 14. - 10:59:09 Előzmény olahmiki1959
Ritkán mondok olyat, hogy olyan hangot-gondolatokat hallottam, amivel szinte teljesen egyet tudok érteni.
Ajánlom figyelmedbe a Geszti-interjút. Szerintem megéri egy bármilyenoldali-gondolkodású embernek az egy órát.
Kemény, szomorú, igaz.
http://www.klubradio.hu/index.php?id=28
09.13 // 8:58-9:58 között
adamnagysweetmovie 2012 szept. 14. - 10:24:24 Előzmény vénasszonyok -nyara
Jellemzõen ez volt az eddigi legösszetettebb hsz-ed:)
Nálad rosszindulatúbb, személyeskedõbb embert rajzolni is nehéz lenne...
adamnagysweetmovie 2012 szept. 14. - 10:20:20
Kíváncsi vagyok, mikor indítanak a portos hsz-ek miatt sajtópereket a kormányzati szervek?

Balaván György felszólalt az örmények melletti szimpátiatüntetésen és a blogbejegyzése miatt egybõl ráugrott az MTI jogi apparátusa....
Netes újságírás, íííígazodj!
adamnagysweetmovie 2012 szept. 14. - 09:59:38 Előzmény olahmiki1959
:)
Nagyon jó, gurultam tõle.
Hát igen, gondolkodni mostanában veszélyes, lojálisan hinni, beprogramozódni, gépiesen végrehajtani dívik mostanság...
Egyébként pártlistán nem tudunk indulni, ezt nem akarja a fidesz, nehogy a mérsékelt jobboldalon tátongó 2-3 milliós szavazói ûrre rárepüljünk:(
De egyéni képviselõként elindulhatunk, javaslom külön tegyük, ne sziámiikrekként egy néven, fõleg hogy úgy 2X3 misi kampánypénz lenne lehívható.
adamnagysweetmovie 2012 szept. 14. - 09:51:37 Előzmény fo.ma
Szerintem idomíts oroszlánt ebben a stílusban....

Persze, az jó, ha a bankok nem adnak hitelt magyar vállalkozásnak sem, ha (az egyébként a legrendezettebb munkafeltételeket biztosító) multik leépítik a termelésüket, az egykulccsal megsegített nagyjövedelmûek jórésze külföldi bankszámlákon érzi biztonságban a megtakarításai egy részét.

Nem tehetek róla, hogy ami nem jut el a tudatküszöbödig, mert vagy csak jobboldali sajtót olvasol, vagy kiszûröd a hiteddel össze nem illõ infókat, arról te azt mondod, hogy nem is létezik, puszta kitaláció.
Hát élvezd ezt a kormányzatot, csak rád ne omoljon...
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 szept. 14. - 08:38:52
Próbáltál már papucsállatkát olvasni tanítani?
olahmiki1959 2012 szept. 13. - 23:04:09
"Álljunk össze! 100 ajánlással lehetne indulni a választásokon, 3 milliós kampánykeretet kap bárki"

Ez jó ötlet, összeállhatnánk, te lennél a vezetõ, én meg a jobb kezed. Ezzel is jelezhetnénk a szavazóknak, hogy ez az a párt, ahol az egymással homlokegyenest ellenkezõ vélemények is jól megférnek egymással, és az eltérõ világnézetû emberek is - a közös ügy érdekében - képesek az összefogásra.
Mármint, összefognánk a valódi közös ügy - a pénz lenyúlása - érdekében.
Aztán látványosan összevesznénk a média nyilvánossága elõtt, én az ötvenes évek légkörében szocializálódó, a kitelepítésekkel egyet értõ, KÁdár-imádó, avítt nézeteket valló liberálbolsinak neveznélek téged, míg te a harmincas évek irredenta, Horthy-revizionista, Nagy-Magyarországot visszasíró, antiszemita megnyilvánulásoktól sem visszariadó, a szélsõjobbal összekacsintó antidemokratának aposztrofálnál engem.

A pénzt abszolút demokratikusan osztanánk el, 70-30 arányban, ahogy azt annak idején Dávid Ibolya mondta, "természetesen" enyém lenne a 70 %, a tiéd pedig a 30, viszont te kárpótlásul magaddal vihetnéd Dantonbot.
Villámgyorsan eltûnnénk a közéletbõl, a kutya sem keresne minket, mert mindenki a másik lejáratásával és a valódi nagy pénzek, a milliárdok közelébe való férkõzéssel lenne elfoglalva.
Néha küldenénk egy képeslapot egymásnak, a világ legkülönbözõbb pontjairól, a legdrágább üdülõhelyekrõl.
A magyar közélet meg fellélegezhetne, hogy 3 millióért megszabadult két ilyen figurától, akik amúgy is állandóan csak a bajt keresték.
Megpróbáltak gondolkozni...
fo.ma 2012 szept. 13. - 22:45:17
Ember, te ezeket honnan szopod? Képzeld 2006-ban csak egyfelé lehetett menni az Astoriától, ami még véletlenül sem tüntetés volt, hanem a Fidesz megemlékezése az 56-os forradalom 50. évfordulója alkalmából. A rendõrség egyetlen utat nyitott meg a megemlékezõknek a hazajutáshoz, ami pontosan a balhézók felé vezetett.
Egyáltalán nem uszít az unio ellen, ezt sem hallhattad sehol, mert jó esetben ez is marhaság, rosszabb esetben hazugság. Mindig is azt mondta, h Magyarország nem lehet életképes az union kívül.
Az, hogy a bankokat is bevonta a magyarországi megszorítások enyhítésébe, a te érdeked is volt, mi bajod vele? A külföldi tõke ellen uszít? Neked miért jó, hogy ha a magyarok által megtermelt nemzeti jövedelem kisétál az országból? Te teljesen hülye vagy? Nem is értem, magyar ember hogy hordhat össze ennyi baromságot!
Te komoly beteg vagy és itt fertõzöl a neten!
adamnagysweetmovie 2012 szept. 13. - 21:18:01
Álljunk össze! 100 ajánlással lehetne indulni a választásokon, 3 milliós kampánykeretet kap bárki, amit gondolom a közmédiában és a simicska-óriásplakátbirodalomban kell elkölteni.
Kíváncsi vagyok, a mérsékelt jobboldali értelmiségieket hogy fogják a jelentkezéstõl elriasztani egy kis budai lejáratással...
adamnagysweetmovie 2012 szept. 13. - 20:39:40
Mé' kell még telavivoznia is ennek a vesztes Vargának????
Egy bocsánatkérés intelligensebb lett volna, mint a barikád mögül zsidókázni...
adamnagysweetmovie 2012 szept. 13. - 19:38:23
A cseheknek és szlovákoknak sem kell sok, hogy meghülyüljenek, és a délszlávok is csak addig fegyelmezik magukat, amíg be nem lépnek az EU-ba...
adamnagysweetmovie 2012 szept. 13. - 19:35:24
És a legnagyobb veszély az, hogy a kelet-közép európai térség nemcsak gazdaságilag szakad le másodvonalúvá az EU-n belül, hanem belefullad a nacionalizmusok-populizmusok öngerjesztõ ördögi köreibe, és a demokratikus jogokat tekintve is másodrendû zárvánnyá válik az EU peremén (ha benn is maradunk, gyakorlatilag az útkeresés-továbblépés centrumából végképp kiíratkozunk, és az érdekeinket sem fogjuk tudni még ennyire sem érvényesíteni).

Ezt a történelmi-felzárkózási esélyt játssza el sok elemzõ szerint Orbán, és követi szorosan a nyomában a Basescu-Ponta kettõs...
adamnagysweetmovie 2012 szept. 13. - 19:12:39 Előzmény fo.ma
És egyoldalúan lenyomni egy ilyen egyoldalú értékrendet tükrözõ és politikai szempontok alapján folyton módosítgatott alaptörvényt nem volt-e agresszió????

Ja, a 89/90-es alkotmányt ideiglenesnek szánták, de ha bármi is, az alkotmány egész jól funkcionált a rendszerváltás után.
A 2010-es borzadványt viszont az "ércnél maradandóbbnak szánták", de semmi tekintélye nincs, a kormánypártok is hatalmi harc eszközének tekintve minden törvényt beledobálnak, amit az AB alkotmányellenesnek mondott ki.
adamnagysweetmovie 2012 szept. 13. - 19:03:51
Egyébként a baromarcú agrárpolitikát, ahogy az EU egész ktgvetését 7 évre elõre határozzák meg. Hát ezalatt változott az élelmiszertermelés világvolumene.
Remélem eltörlik a területalapú támogatásokat, és akkor a most 90 éves stróman nyugdíjasnéniknek kiutalt mutyiföldek nem munka nélkül termelnek 60-70ezer/hót hektáronknt, hanem meg kéne dolgozni legalább érte a mûnacionalista elvtársaknak.
Összes hozzászólás