Póker kódex haladóknak

Bakancslistához adom
Play Poker Like the Pros
amerikai oktatófilm, 2006

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Többen nézik a pókerközvetítéseket a tévében, mint ahányan a labdarúgó közvetítéseket vagy a Forma 1-et, ami igazán hihetetlennek tűnik. Az elnökök pókereznek a Fehér Házban, a képviselők pókereznek a Kapitóliumban, és egyértelmű, hogy hozzájuk hasonlóan sok millió ember pókerezik a konyhaasztaloknál, az ebédlőasztaloknál, és az Interneten is.
A Póker a 21. század egyik legkedveltebb közösségi játéka. A legzártabb pókerjáték, szabályai egyszerűek a fogadások sorrendje állandó. Nem szerencsejáték, hanem sport, melyben szerepet játszik a szerencse is.
A Texas Holdem a pókerjátékok legnépszerűbb változata, ez a film segítséget nyújt ahhoz, hogy igazi profi játékos lehessen.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Behind 2014 szept. 28. - 16:15:34
Póker kedvelõk csoportja (Texas Holdem)
https://www.facebook.com/groups/438244479649040/
Aki szereti a pókert játszik vagy nézi a televízióban esetleg most ismerkedik vele csatlakozzon a fentebb látható csoportba! Hírek, videók, fotók és természetesen segítség nyújtás vár rátok, ha felmerül bennetek valami kérdés a pókerrel kapcsolatban.
7/10
Mike088 2012 febr. 03. - 16:06:45 7/10
Nem volt rossz, bár én inkább a kezdõknek ajánlanám ezt is. A különbözõ illusztrált helyzetekbõl rengeteg lehetõséggel nem számolt. Pl Az A10 szitunál egy passzolást szinte biztos emelés követ, akár a flop akár a turn után. Na és akkor az ember elkezdhet agyalni, hogy most drill, vagy magasabb kísérõs Ász vagy csak blöfföl. Mondjuk a példa remek mert ilyen és ehhhez hasonló rendkívül nehéz szituk is elõjöhetnek egy játékba.