Póker kódex kezdőknek

Bakancslistához adom
Play Poker Like the Pros - For Beginners
amerikai oktatófilm, 2006

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Többen nézik a pókerközvetítéseket a tévében, mint ahányan a labdarúgó közvetítéseket vagy a Forma 1-et, ami igazán hihetetlennek tűnik. Az elnökök pókereznek a Fehér Házban, több napos maratoni játszmákat rendeznek a Húsvét-szigeten, és egyértelmű, hogy hozzájuk hasonlóan sok millió ember játssza ezt a kártyajátékot a konyhaasztaloknál, az ebédlőasztaloknál, és az Interneten is.
A Póker a 21. század egyik legkedveltebb közösségi játéka. A Texas Holdem a pókerjátékok legnépszerűbb változata. A legzártabb pókerjáték, szabályai egyszerűek, a fogadások sorrendje állandó. Nem szerencsejáték, hanem sport, melyben szerepet játszik a szerencse is.
Tudni szeretné mit nevezünk buttonnak, mi az "égetés", a licitkör (pre-flop), river (folyó), terítés (showdown), ki a kisvak (small blind) vagy a nagyvak (big blind) a játékban? Szeretne igazi pókerjátékos lenni? Szeret taktikázni, kedveli a kihívást, a sportot? Akkor Önnek ajánljuk ezt az oktató filmett, melyből mindent megtanulhat a világ egyik legnépszerűbb játékáról.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Tennis boy 2010 dec. 29. - 15:33:55
Szerintem nagyon jó. Egy kezdõnek is jól elmagyarázza a játék lényegét. Bár vannak benne nehezebben mézhthetõ részek, de azt a film végén is elmondják , hogy érdemes többször is megnézni.