Rabok és szeretők

Bakancslistához adom
Amores verdaderos
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói drámasorozat, 60 perc, 2012

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Victoria és Nelson házasok, s a nagy családi vállalkozásukban vesznek részt, amelynek a feje Victoria apja, Anibal. Lányuk, a problémás Nikki titkolja az evészavarát, miközben a szemtelen külső mögött szüleit és nagyapját szerető igazi énje lapul. Victoriát megpróbálják elrabolni, de José Angel, egy náluk éppen állásra jelentkező férfi, aki jártas a keleti harcművészetekben, megmenti őt. A támadás kiagyalója pedig nem más, mint Kendra, a férj szeretője. Victoria ekkor az őt megmentő José Angelt testőrként kezdi alkalmazni, ám rövid időn belül szerelem bontakozik ki közöttük...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Victoria Balvanera
José Ángel Arriaga
Nikki Brizz Balvanera
Francisco Guzmán
Santino Roca 'Salsero'

Hozzászólások

Szerinted?
Fernando de la Santa 2021 júl. 11. - 06:05:37
Ismét egy szemét,trágya szappanopera,ami CSAK abból áll,hogy ki-kivel csalja meg a párját, tényleg ez a műfaj is le alacsonyodik a ValóV. Szintjéhez?
10/10
Gamergoat 2021 febr. 21. - 20:37:18 10/10
Hiiii. Na csak annyit a sorozatról hogy mikor először láttam már akkor is tetszett de annyira nem tudtam felfogni. Viszont mikor másodszor néztem végig néztem akkor már kibaszottul tetszett. A zenék iszonyat jók, rongyosra hallgattam őket. A történet nagyon jó. Victoria a kedvencem. Idén fogom tizedjére végig nézni.
levyrronifan 2015 szept. 08. - 18:23:54
szuper sorozat volt...:-) nagyon szerettem
suxel 2015 febr. 26. - 21:38:56
Ebbõl bizony minden rész vetítésre került! :)
Lysa55 2015 febr. 12. - 20:14:05
már véget ér? Majdnem sajnálom, egészen megkedveltem ezt a sorozatot. Remélem az undok Kendra végre lebukik és a gonosz Anibál is megbünhõdik. Liliána amilyen kedves volt eleinte, most annyira nem kedvelem. Szerintem ennyire nem lehet elutasító az apjával, szerintem egy szülõ is élheti a saját életét, nem csecsemõ a lánya akit gondoznia kell.Ja és milyen jó lenne ha kiderülne kik az igazi szülei. Tudja ezt valaki elõre megmondani nekem? Szeretem elõre tudni a cselekményeket, és ettõl ugyanolyan szívesen nézem az epizódokat. Rossz szokásom, ha olvasok, ott is beleolvasok a végébe, aztán utána minden betût elolvasok azért. Ha valaki tudja a választ, megírja? köszi
Lengabor 2015 febr. 10. - 00:07:43
Február 23-án véget ér a sorozat. Az utolsó három részét egyhuzamban, 10:20 és 13:10 között adja le a SuperTV2.
A 12 órás sávban nem lesz új telenovella, mert az Éden Hotel epizódjait ismétlik. A Kuzey Güney - Tûz és víz továbbra is 13:55-tõl lesz látható.
vargazs 2015 jan. 02. - 17:27:13
A szerelem rabjai c sorozat átdolgozása 2012-ben vetítette a Story Tv. Ha valakit érdekelne beírom aweb címet, ahol megnézhetõ.

http://www.sorozatbarat.info/video/series/527/A_szerelem_rabjai_online_sorozat
Lysa55 2014 szept. 26. - 19:07:25
Sziasztok! Köszi a válaszokat, megpróbálom megnézni. Igaz, hogy vannak undok karakterek,/ de melyik sorozatban nincs /, sõt, az életben is sok undok ember van. De mint mondtam , én szinte mindig gyilkosságos, ütök-verek, adok-kapok filmet nézek, most rákivántam a kicsit szórakoztatóbb filmekre, ez számomra az. Ennyi, és még szórakozom is még nézem, oldja a magányomat./ sokat vagyok egyedül /
malvinkicska 2014 szept. 26. - 12:11:26
A sorozat baráton fen van ,de van mikor egy hetit egyszerre raknak fel, én abba hagytam a nézését túl vontatott volt, meg a karakterek is eléggé borzalmasak egyesek, mint Kendra.
10/10
missvicky 2014 szept. 26. - 11:20:05 10/10
Szia!
Én az onlinesorozatok.tv-n pótoltam be a kimaradt részeket. Tudom ajánlani, mert jó minõségben vannak fent a részek.
Lysa55 2014 szept. 25. - 19:09:40
Sziasztok!
Ha tehetem mindig megnézem ezt a sorozatot, eleinte csak háttérzaj volt, most viszont azért nézem, mert egyre jobban érdekel a történet, kivel mi lesz, némely karaktert szidom, másiknak drukkolok, hogy összejöjjön neki minden. Közben jókat nevetek , jól szórakozom a sorozaton. Kerestem a neten az epizódismertetõket, de nem találtam róla semmit. Bevallom szeretem elõre tudni a történetet, mikor mi következik. Online hol lehet megnézni, akkor be tudnám pótolni amikor lemaradok róla. Elõre is köszönöm a választ. A sok krimi nézés közben üdítõ ez a történet.
10/10
missvicky 2014 szept. 04. - 11:24:19 10/10
Sziasztok!

Nem tudom, miért, de fontosnak tartom leírni, hogy nekem ez a sorozat tetszik. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Engem általában a mexikói sorozatok inkább idegesítenek, mint tetszenek. Egyet sem néztem, de mindezt onnan tudom, hogy anyukám viszont többet is nézett, ill. néz, és azokba, mikor együtt vagyunk, belekukkantok. Ez heti egy alkalmat jelent, és azt szoktam megállapítani, hogy egy hét elteltével semmi nem történt. Ezért inkább kimegyek a szobából, és hagyom anyut tévézni. :-)

De ez más. Engem is meglepett. Nyáron szoktam rá, mikor otthon voltam. Az elejét nem is láttam. De rögtön megfogott. Mostanában a készülékem felveszi a részeket, és úgy tudom követni. Egyszer viszont valami miatt nem vette fel. Így a következõ epizódot láttam csak. Nos, teljesen olyan érzésem volt, mintha legalább 1 évet kihagytam volna! Tegnap este sikerült a neten bepótolnom azt a részt. És milyen jól tettem! Mennyi minden történt abban az egy részben! :-)

Szóval, nekem tetszik ez a sorozat. Jókat tudok kacagni rajta, és ez a lényeg.
malvinkicska 2014 aug. 15. - 21:46:35
Én sem voltam itthon , de megírom az õszintét nem tetszik, olyan lassú, az egész, amit ajánlottam most már a vége felé tart, ott sem olyan az intenzitás, mint az elõzõ 2 évadban , azért az egyik legjobb, és nem csak az én véleményem , tekints bele a topicjába tájékozódhatsz. Szerintem a török sorozatok jobbak, mint a Mexikóiak nagy része nem általánosítok, ott is van ilyen és olyan, ezt mindenki maga dönti el mi jön be neki.
Lysa55 2014 aug. 15. - 20:18:36 Előzmény malvinkicska
köszi a választ. Eléggé hosszú, most több részt nem láttam, ma tudtam elõször megnézni, illetve csak belenézni. Nem hiszem hogy bármirõl lemaradtam volna. Jövõ héten megint nem leszek itthon, de nem ráz meg a nem látom. Majd az ajánlott sorozatba belenézek / igazgyöngy/
sorozatkedvelõ 2014 aug. 09. - 08:25:32
Ennek a sorozatnak az eredetijét is csak hellyel-közzel láttam,nem igazán nyerte el a tetszésemet. Ezt a mexikói feldolgozást kizárólag azért nézem /kihagyásokkal/,mert Yanez "bohóckodása"/ami szerintem hozzá nem is illik,eléggé erõltetett/ megnevettet.eddig õt céltudatos férfiként láttam sorozatokban,most meg egy enyhén ütõdött,jó lelkû,minden ármánykodástól mentes karakter.Úgy összeségében a szereplõgárda inkább ripacskodik,mint játszik.De nézem DDDD
suxel 2014 aug. 06. - 12:17:35
Ma volt annyi idõm, hogy egy epizód felébe ismét belenézzek a FEM3-on, hát továbbra sem bûvöl el. Elég semmitmondó a számomra, s ez nálam az argentin hatás rovására írandó. Copy Fajer jól végezte a dolgát a copyban. Vannak benne szerintem életképes szálak, nekem kifejezetten tetszik Susana Gonzalez családi problémája, vagy most konkrétan nem volt benne, de egy régebbi részbõl idézve, ami végigmegy a sorozaton: Anibal Balvanera nõkkel teli zûrös ügyei, és ami még nem jelent meg benne, ahogy elbánt a másik lányával Adrianaval. Viszont a modelllánykáknak az egymással való kibabrálásai, csetepatéi, meg a cselédségnek a nagyobb szerepe teljesen elvesz a hatásból. Gondolok itt Politara, Tomasinara, vagy Jean Marie-ra, nem tudom vannak-e még cselédek, de rajtuk kívül van jó sok modellcsajszi, akin max szemet legeltetni érdemes. Kissé nehezemre esik a komolyság és a könnyedség között komolyan venni a központi szerelmi kapcsolatokat, amelyek ugyam még sokára fognak kialakulni, így túl sokat nem láttunk ebben a részben belõle. Ott is kb. az van mint itt fentebb leírva, két család élete alakul át teljesen és mellé kap bohókás színezetet olyan jelenetekkel, mint asszem a 13. részben a fürdõkádas olvasós. Tetszett az, csak nekem valahogy nem fér össze az egyik meg a másik. Ezt nem szerettem anno a Vad angyalban sem, voltak a fõhõsök és a családi problémáik, s közben egy csomó diszkós jelenet, Rocky és Victoria szerintem horror-kapcsolata és így tovább, s az elõd sorozatnál is megjelent ez az Amor en Custodianál. Azokkal már semmi problémám nem volt amelyek vagy egyik, vagy másik stílusban íródtak, mint a Yago, amelyben nem dominált a komikus szál, vagy a Mosolyt kérek, amelyben dübörög a komikus szál. Nekem ez a vegyítés nem jön be.
suxel 2014 aug. 06. - 12:17:03
Ma volt annyi idõm, hogy egy epizód felébe ismét belenézzek a FEM3-on, hát továbbra sem bûvöl el. Elég semmitmondó a számomra, s ez nálam az argentin hatás rovására írandó. Copy Fajer jól végezte a dolgát a copyban. Vannak benne szerintem életképes szálak, nekem kifejezetten tetszik Susana Gonzalez családi problémája, vagy most konkrétan nem volt benne, de egy régebbi részbõl idézve, ami végigmegy a sorozaton: Anibal Balvanera nõkkel teli zûrös ügyei, és ami még nem jelent meg benne, ahogy elbánt a másik lányával Adrianaval. Viszont a modelllánykáknak az egymással való kibabrálásai, csetepatéi, meg a cselédségnek a nagyobb szerepe teljesen elvesz a hatásból. Gondolok itt Politara, Tomasinara, vagy Jean Marie-ra, nem tudom vannak-e még cselédek, de rajtuk kívül van jó sok modellcsajszi, akin max szemet legeltetni érdemes. Kissé nehezemre esik a komolyság és a könnyedség között komolyan venni a központi szerelmi kapcsolatokat, amelyek ugyam még sokára fognak kialakulni, így túl sokat nem láttunk ebben a részben belõle. Ott is kb. az van mint itt fentebb leírva, két család élete alakul át teljesen és mellé kap bohókás színezetet olyan jelenetekkel, mint asszem a 13. részben a fürdõkádas olvasós. Tetszett az, csak nekem valahogy nem fér össze az egyik meg a másik. Ezt nem szerettem anno a Vad angyalban sem, voltak a fõhõsök és a családi problémáik, s közben egy csomó diszkós jelenet, Rocky és Victoria szerintem horror-kapcsolata és így tovább, s az elõd sorozatnál is megjelent ez az Amor en Custodianál. Azokkal már semmi problémám nem volt amelyek vagy egyik, vagy másik stílusban íródtak, mint a Yago, amelyben nem dominált a komikus szál, vagy a Mosolyt kérek, amelyben dübörög a komikus szál. Nekem ez a vegyítés nem jön be.
malvinkicska 2014 aug. 02. - 13:16:51
Az epizódok száma 181.
malvinkicska 2014 aug. 01. - 14:09:17
Azt hiszem hosszú lesz úgy 200 rész körül mivel nincs wilipediája így csak úgy emlékszem talán mintha, valahol olvastam volna, a sorozat semmit mondó. Az a két utálatos nõ amit követ, én már csak itt ott nézek bele, az ilyen nõk még a filmeken is irritálnak, szinte egy rendes sorozat ami jól megírt a viasaton az Igazgyöngy török sorozat, ami nézhetõ. A mondanivalója is jó szép helyen játszódik a díszlet, a színészek, egyszóval nagyon jó.
Lysa55 2014 aug. 01. - 11:47:20
Üdv mindenkinek ! Bírom ezt a sorozatot, no nem a tartalma miatt, hanem mert annyira mulatságos amiket mûvelnek benne. Nem tudja valaki hány részes lesz? Most 1 hétig nem leszek itthon, alaposan lemaradok, de gondolom semmi lényeges nem történik 1 hét alatt. Eddig legalábbis nem egy pörgõs sorozat. Nincs lényeges mondanivalója, de én egyedül élek és jókat derülök itt magamban miközben nézem. A Kendra tényleg elég undok és Niki kisasszony barétnéja is alattomos dög. Én csak remélni merem, hogy az életben ilyen emberek nincsenek.
Összes hozzászólás