Rivaldafényben: Új irányzatok

Bakancslistához adom
Center Stage: On Pointe
amerikai dráma, 92 perc, 2016

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jonathan Reeves több kortárs stílust és modernizmust szeretne bevinni az Amerikai Balett Akadémiára. Toborzótábort szerveznek táncosoknak, a legjobban teljesítők végül felvételt nyernek az akadémiára. A jelentkezők között van Bella is.
Jonathan Reeves feladata, hogy több kortárs stílust és modernizmust vigyen be az Amerikai Balett Akadémia képzési formáiba. Ennek megvalósítása érdekében Reeves arra kéri a vezető koreográfusokat, Charlie-t, Coopert és Tommyt, hogy szervezzenek egy toborzótábort táncosoknak, ahol a legjobban teljesítők végül felvételt nyernek az akadémiára. A jelentkezők között van Bella Parker is, aki eddig a sikeres nővére, Kate árnyékában élt. Most végre megkapja az esélyt, hogy belépjen a reflektorfénybe.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Nótárius 2022 máj. 31. - 20:13:33
《Három fiatal, Jodie, Eva és Maureen felvételt nyer az Amerikai Balettakadémiára. De ott a diákélet egyáltalán nem olyan, mint amilyenre számítottak, ezért mindhárman komoly problémákkal szembesülnek. Jodie-nak nincs "ideális" teste a tánchoz, Evának a hozzáállása nem megfelelő, Maureennek pedig "nincs szíve" hozzá. Mindeközben rájönnek, hogy a szerelem valószínűtlen helyeken is rájuk találhat, és a táncnak szenvedélynek kell lennie, nem kötelességnek.》 – IMDb