Rosamunde Pilcher: Bízni jó, de szeretni még jobb

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Vertrauen ist gut, verlieben ist besser
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus film, 90 perc, 2014

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A felesége halála után Ben a serdülő lányával, Emmával egyedül él és a bűnözői múltja ellenére, rendben visszailleszkedett a polgári életbe. Nemrég Cornwallba költöztek, ahol megkapta egy nagy gyógyszergyártó cég, a Marshland Konszern biztonsági szolgálat csoportvezetői megbízását. A cég kizárólagos joga az igen jövedelmező diabétesz oltóanyag gyártási engedélye. Egy konkurens cég éppen ezért szeretné a konszernt megvásárolni, és egy rendkívül kedvező ajánlatot is tesz. Viszont Anne, akire a néhány éve elhunyt férje a cégvezetést rábízta, ezt nem hagyta jóvá, ellene van, mert Jeff a sógora szeretné a cégvezetést átvenni.

Ugyanis a mérleg nyelve Rod, Anne mostohafia, aki hamarosan 18 éves lesz és akkor ő is rendelkezhet a cégtulajdon bizonyos százalékával. Jeff, az özvegy öccse, mindent megtesz, hogy Rodot döntésében befolyásolja, a fiút a mostohaanyja ellen hangolja, ő pedig elhalmozza ajándékokkal: régi oldtimert vesz neki, ellátja „nőkkel kapcsolatos jó tanácsokkal”.

Rod titokban szerelmes Ben lányába, Emmába. A lány ugyan eleinte elutasító, de aztán rájön Rod nem is olyan mamlasz. Továbbá Anne és Ben is bevallja magának, hogy a kezdeti távolságtartás ellenére, mégiscsak szerelmesek egymásba. Minden tökéletesnek tűnik, amíg Patty, Ben egykori cinkostársa és szeretője a klinikán fel nem bukkan. A nő az Orvosok Határok Nélkül szervezet részére dolgozik, amelyik szeretné elérni, hogy a Marshland cég oltóanyaga gyártását ők is megkaphassák.

Anne és Jeff ezt elutasítja. De mivel Patty egy videofelvétellel Bent a markában tartja, elvárja tőle, hogy a cég számítógépét feltörje és szerezze meg számukra az oltóanyag összetételét. Ben válaszút előtt áll: vagy meglopja az új szerelmét, vagy megmenti a lányát.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Rod Marshland
eff Marshland
Anne Marshland
Ben Cutler
Emma Cutler

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2019 júl. 23. - 12:37:27
És az első reklámblokk után az eredetileg meghirdetett filmet adják, de ahogy elnézem, nem az elejétől.
napraforgó 2019 júl. 23. - 12:12:53
Ráadásul nem is a beharangozott filmet adják....
napraforgó 2019 júl. 23. - 12:07:13
Ez a film 11.45-re volt meghirdetve. Most már 12.04 van, és még egy kockát sem adak le belőle.
És hirtelen és váratalnul belefogtak, de nem az elejétől. Ki érti ezt?