Rosamunde Pilcher - Őrangyal

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Schutzengel
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-angol romantikus film, 2016

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az ifjú feleség, Kate a bűnöző férje, Ted Kinnock ellen tett tanúvallomást. Mikor Ted az ítélethirdetés után bosszút esküszik, Kate-et beveszik a tanúvédelmi programba.

Azóta új identitással és az időközben felnőtt fiával, Channing-gel boldogan él Kate Cornwallban. Az évek múlásával Channinget egyre jobban foglalkoztatja az a gondolat, vajon ki is az apja. Kérdések, amelyekre az anyja mindig csak kitérő választ ad.

A Montfort család egyik partiján Channing megismerkedik a lányukkal, Rachellel és fülig szerelmes lesz az életvidám nőbe. Rachel anyja, lady Montfort nagyon helyteleníti a kapcsolatot, mert benne nem a lánya számára eszményi partnert látja. Channing evezős trénere, Rupert sincs elragadtatva, hogy röviddel a mindent eldöntő nagy verseny előtt a legjobb evezőse figyelmét inkább a fiatal szerelme, és nem az edzés köti le.

Channing egy véletlen során felfedezi Kate régi mobilján egy letárolt telefonszámot: „Dave”. Talán ez estben az apjáról lenne szó? Röviden úgy dönt, hogy saját maga veszi kézbe a sorsa irányítását. Viszont nem is sejti, hogy ezzel a titokzatos szám felhívásával kinyitotta Pandóra szelencéjét. Dave nem csak Kate kapcsolattartója volt a rendőrségnél, hanem, mint fiatal rendőr védte őt, és segítette Kate-et a festői, tengerparti településen, Oldportban új személyiségét kialakítani.

Ebben a szokatlan helyzetben közelebb kerültek egymáshoz, mint amit a szabályzat előír -, és egymásba szerettek. Egy jövő nélküli szerelem. Dave-nek háttérben kellett maradnia, nehogy veszélybe sodorja Kate-et.

Nyugtalanítja Channing telefonhívása és az a tény is, tudja hogy Ted Kinnock idő előtt szabadult a börtönből, Dave annyi év után elindul Cornwallba, hogy nagy szerelmét, Kate-et megvédje.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?