Rosamunde Pilcher - Szellemíró

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Ghostwriter
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2015

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A józanul gondolkodó fizikus, Owen Blyton bosszút forral a vetélytársa, Bill ellen, mivel a volt feleségét elhagyta. Billnek sürgős szüksége lenne a doktori titulusra, ezért megbíz Desmond Foster közbenjárásával egy bértollnokot a fizikából megírandó doktori disszertációja összeállítására.

Azt viszont nem is sejti, hogy Desmond Owen legjobb barátja. Zoe egy igazi, hamisítatlan romantikus alkat. Amikor a nő végre elhiszi, hogy a már régóta vele együtt élő partnere megkérte a kezét, döbbenten jön rá, hogy a férfi megcsalja. Csalódottan és megbántottan átmenetileg a keresztanyjánál, Harriet Hunt bírónő cottage-ában lel menedéket, új otthont. Egyébként már ott lakik Owen, aki hajlandónak mutatkozik a helyiségeken vele osztozkodni.

Zoe számára ez a sors jele. Miközben Desmondot illegális üzletelése miatt bíróság elé állítják, a szigorúságáról híres bírónő rabul esik a férfi vonzó, megnyerő külsejének és modorának. Sőt az ítélet után a nő viszonyt is kezd vele. Nos Harrietnek sok dolga támad, mindenképp meg kell akadályoznia, hogy a Desmondhoz fűződő kapcsolata ne kerüljön nyilvánosságra. Már kételkedik is a nő, hogy annyi közös dolog kötné őket össze.

Desmond viszont makacsul küzd a nő szerelméért. Amikor egy megszökött fogvatartott a bírónőn bosszút akar állni, akkor bizonyul Desmond igazi hősnek. Zoe minden eszközzel megpróbálja Owens figyelmét magára felhívni és szerelmét elnyerni. A férfi figyelmét viszont csupán a saját bosszúterve az, ami leköti.

Ekkor viszont meglepetésszerűen felbukkan Owen volt felesége Billel az oldalán, és Zoe szívesen és igen meggyőző erővel játssza el Owen új barátnője szerepét. A férfi, ahogy vele tölt egy szerelmes éjszakát, Zoe végképp meggyőződik a dolgok sorsszerűségében és az egymáshoz rendeltségükben. Viszont a másnap reggel rá kell jönnie, hogy Owen még mindig ragaszkodik a volt feleségéhez és nem lehet szó új kapcsolatról. Megint úgy tűnik, a sors összeesküdött Zoe ellen...

Stáblista:

Szereplők

Harriet Hunt
Owen Blyton
Desmond Foster
Rose Cameron

Hozzászólások

Szerinted?