RTL II Híradó

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Az RTLII-es Híradó csak nevében kettes, ugyanis nem az RTL Klubon látható hírösszefoglaló ismétlése.

A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók, illetve a másnap megjelenő hírekbőlkis szemezget.

Szabados Ágnes már egyetemi évei alatt is televíziónál dolgozott, 22 évesen már híradót vezetett Szegeden, nem sokkal később pedig a Sportklub műsorvezetője lett. 2014 májusától kezdődően az RTL Klub híradósa, de emellett riporterként is dolgozik.

A műsorvezető Rábai Balázs fiatal kora ellenére, már 18 éve a médiában dolgozik. Szakmai pályafutása a Veszprémi Városi Televízióban indult szerkesztő-műsorvezetőként. Majd következett az InfoRádió később a Magyar Televízió, ahol a Híradó műsorvezető-szerkesztőjeként dolgozott, később Az Este című háttérműsort is vezette.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Rebbeka 2018 máj. 29. - 21:54:31
A Hiradoban elhanzott elvandorolt magyar allampolgarok statisztikaja 2007-ben 1,5%, 2012-ben 2,4%, es most 5%, de a statisztikaba nem vettek bele, hogy 2007-ben rendkivul keves magyar diplomas beszelt idegen nyelvet. Ahogy a diplomahoz kotelezove tettek az idegen nyelv vizsgajat, azota emelkedett az elvandorlok szama. De jo lenne, ha a statisztikajukba azt is bele vennek, hogy mennyien jottek es jonnek vissza! Total felesleges ez a hangulatkeltes, uszitas a kormanypart ellen. Nagyon egeszseges, hogy elmennek a nyelvet beszelok kulfoldre. Vilagot latni, tanulni szukseges a fejlodesert. Ez mar nem a kommunista Kadar rendszer szerencsere, ki kell hasznalni. A tudast nem csak az iskolaban kapjuk, hanem a vilag valodi megismeresevel is. Nem ok nelkul utaznak es dolgoznak az Israeliek is evekig a vilagban, majd haza ternek. Erre szukseg van az eletben. Most a magyarok is megtehetik, nem kell ebbol negativumokat kitalalni!!!!