Sadie Sparks

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ír gyerekműsor, 25 perc, 2017

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Sadie egy átlagos 14 éves lány, akinek élete teljesen megváltozik amikor rájön, hogy ő igazából egy varázsló. Pontosabban egy olyan varázsló, akinek még sokat kell tanulnia... Varázsló mentora nem más, mint Gilbert, egy nagyon öreg és zsémbes nyúl. Gilbert szabálykövető, míg Sadie inkább az ösztöneire hallgat, ám végül egymásban megtalálják a tökéletes varázslatos összhangot.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bonkers 2021 jan. 30. - 09:04:44 10/10

Nekem tetszik e rajzfilm sorozat a sok remek kaland és egyebek ha nekem lenne hasonló erőm sok minden helyre tennék a világon de ez én vagyok .
7/10
Gábor2003 2020 aug. 09. - 19:49:55 7/10
Mondjuk ritkán nézek ilyen sorozatokat premierként, de kissé ezzel egyrészt az epizódok jelenet egyrészt CGI-osított másrészt 2D-s (azaz a mágikus helyszín). Kissé a varázslatok, lehet hogy egy ilyen mágiával 6-os karikás szerintem, tudom hogy Korhatár nélkül vetíti, de a varázslatok majdnem katasztrofálisan mágikus, de ha egy ilyen torna tanár úrral (ha problémával kiabál) megyek be, akkor én be se teszem a lábam, de Lentiben megyek szeptembertől. Mondjuk ilyen nézhető kategória. Felkerülhetne online, hogy ezt megnézhessem, és még a főcímzenéje nekem beválik!